1. Home
  2. Over Tio
  3. Vincent wint project Stocks and Bonds

Vincent wint project Stocks and Bonds

Student International Business Management Vincent Tdlohreg ‪van Tio Amsterdam wint de finale van het project Stocks and Bonds. Gefeliciteerd!


Tweede is Valentine Baak (Tio Amsterdam) en derde is Johnny Starink (Tio Rotterdam). De jury was onder de indruk van de presentaties van de studenten, hierdoor werd het een nek-aan-nek-race. De studenten werden daarnaast beoordeeld op zakelijk inzicht, hun portefeuiile en de resultaten daarvan na een woelig beurskwartaal. Geen makkelijke beslissing dus! De finale van het project Stocks and Bonds vond plaats bij Staal Bankiers in Den Haag. Vooraf kregen de studenten een rondleiding door de dealing room.


Over het project Stocks & Shares

Aandelen, obligaties, opties, futures en effecten, na dit project kent de financiële markt voor jou geen geheimen meer. In het eerste semester leggen we de fundering, alle voorbereidingen worden getroffen om in het tweede semester zelf te gaan handelen in aandelen middels een simulatiegame. Een beetje competitie mag natuurlijk niet ontbreken, de top 3 studenten met de beste resultaten winnen een mooi geldbedrag.