1. Home
  2. Over Tio
  3. Sian beste bij Stocks and Shares

Sian beste bij Stocks and Shares

Business - Sian van Houwaart, student International Business Management van Tio Amsterdam, is de winnaar van het project Stocks & Shares. Tijdens een spannende finalestrijd in het Geldmuseum te Utrecht wist hij de jury te overtuigen van de keuzes die hij heeft gemaakt om aandelen te kopen van Ziggo.


Sian wist iedereen, inclusief de jury, mee te nemen in zijn enthousiasme voor het beleggen. Sian zegt ‘verliefd’ te zijn geworden op Ziggo en is op die aandelen daadwerkelijk gaan verdienen. Hij wist in heldere bewoordingen uit te leggen hoe hij het heeft aangepakt, wat zijn bronnen waren, welke keuzes hij heeft gemaakt en wat hij ervan heeft geleerd. Sian wint een cheque ter waarde van 1000 euro. De nummers twee en drie zijn Max van Diermen (Tio Utrecht) en Marcel Braam (Tio Amsterdam).


Over het project Stocks & Shares

Aandelen, obligaties, opties, futures en effecten, na dit project kent de financiële markt voor jou geen geheimen meer. In het eerste semester leggen we de fundering, alle voorbereidingen worden getroffen om in het tweede semester zelf te gaan handelen in aandelen middels een simulatiegame. Een beetje competitie mag natuurlijk niet ontbreken, de top 3 studenten met de beste resultaten kunnen een mooi geldbedrag winnen.


C:\Users\m.veldhuis\Desktop\Geldmuseum - S&S\tio_0564.jpg

V.l.n.r. De winnaars van het project Stocks & Shares: Sian van Houwaart (1e prijs), Max van Diermen (2e prijs) en Marcel Braam (3e prijs).