1. Home
  2. Over Tio
  3. Project Touroperating: Dit zijn de beste reizen

Project Touroperating: Dit zijn de beste reizen

De finalisten van het project Touroperating presenteren op vrijdag 24 januari hun reizen aan de vakjury. Waar gaat de reis dit jaar heen, wordt het Spanje, Zuid Korea/Japan, Kyrgyzstan of Roemenië? Strijdtoneel is het Fox Theater in Hoofddorp, waar de studenten hun reis presenteren aan de vakjury.


De finalisten zijn:

Tio Utrecht: bestemming Spanje, Marjolein Rozendal en Danielle Buenk

Tio Rotterdam: bestemming Zuid Korea/Japan, Virginia Wassenaar en Fransiska Rossari Kanesia

Tio Utrecht: bestemming Kyrgystan, Dasha Peterburgska en Eline Geschiere

Tio Eindhoven: bestemming Roemenie, Yvonne Dijkstra en Saidja de Deckere


In de vakjury hebben professionals uit de branche zitting. De vakjury bestaan uit Marijke Vink (GI Travel), Yolande Spoon (Sunair), Coby van Dongen (De Jong Intra Vakanties) en Ton Vendrig (Leisure Reps).


Over het project Touroperating

Je krijgt de opdracht een reis samen te stellen voor een groep van 4 vrienden/vriendinnen die eens wat anders willen dan “al die gewone reizen uit de brochures”. Jullie krijgen de opdracht om voor een budget van € 1.800 per persoon een innovatieve internationale reis te maken. De reis (van minimaal 14 dagen) moet worden gepresenteerd alsof deze wordt opgenomen in een brochure.


\\Vijl.staf.tio.nl\webfotografie\Events\Battles various projects\Touroperating\TPP januari 2013\Finale_IRC-TPP_2013-16 (13).jpg

Vorig jaar was de reis naar Laos van Maurits Karthaus en Soraya Vogelzang van Tio Rotterdam als beste uit de bus.