1. Home
  2. Over Tio
  3. Tio meets Jacqueline Zuidweg

Tio meets Jacqueline Zuidweg

Hogeschool Tio maakt zich op voor het gastcollege van Jacqueline Zuidweg op dinsdag 8 oktober. Studenten van verschillende Tio-vestigingen en komen samen voor het gastcollege van de ‘Zakenvrouw van 2012’.


Tijdens een inspirerende sessie spreekt Jacqueline Zuidweg (oud)studenten toe over ondernemen en inspirerend leiderschap. Een aanrader voor toekomstig zelfstandig ondernemers en potentiële leiders dus.


Over de gastspreker & het gastcollege

Jacqueline Zuidweg werd Zakenvrouw van het Jaar 2012, en niet voor niets. Ze is directeur en eigenaar van Zuidweg & Partners B.V, met als missie het opzetten en uitvoeren van schuldhulpverlening aan (ex)ondernemers. Jacqueline Zuidweg startte na haar middelbare schoolopleiding met een universitaire studie Nederlands recht. Na haar afstuderen in 1988 werkte zij 6 jaar als juriste bij een adviesbureau voor het MKB. Na daar ervaren te hebben dat er in Nederland geen betrouwbare, betaalbare, kwalitatief goede schuldhulpverlening voor (ex-)ondernemers was, begon zij in 1994 met de insolventie advisering voor het MKB vanuit haar eigen bedrijf. Jacqueline Zuidweg weet haar publiek te enthousiasmeren over haar passies voor ondernemen (ook met tegenwind!) en inspirerend leiderschap.


Let op: er is slechts beperkt plek. Vol = vol!


Datum: dinsdag 8 oktober

Locatie: Tio Utrecht

Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Kosten: 30 euro (of verkregen als welkomstgeschenk)
Toegankelijk voor: alle (oud) Tio-studenten

Aanmelden via: kalenderitem op studentenweb


:jacqueline-zuidweg.png