1. Home
  2. Over Tio
  3. Bernd Damme: 'No guts no glory'

Bernd Damme: 'No guts no glory'

‘No guts no glory’ is het motto van Bernd Damme en dat dat een garantie voor succes is blijkt wel uit zijn indrukwekkende cv. Op dinsdag 26 november verzorgt de ‘beste jonge ondernemer van Nederland’ een inspirerende masterclass op de vestiging van Tio in Utrecht. Studenten en oud-studenten van alle Tio-vestigingen zijn van harte welkom.


Over het gastcollege

Het mooie van dromen is dat de vooruitzichten grenzeloos zijn en iedere droom persoonlijk en uniek is. Een hotel beginnen in de Toscaanse heuvels, met jouw kunst in het Louvre hangen of met tablets de wereld veroveren. Het realiseren van je ambities begint met lef! Bernd laat de aanwezigen zichzelf herontdekken. En laat zien dan 'no guts no glory' geen holle frase is maar het begin van succes.


Over de gastspreker

Bernd Damme (1990) runde sinds 2006 Eyewear.nl en bouwde een brillenimperium op in binnen- en buitenland. Hij zette een shop neer voor Porsche, startte als eerste een Facebookstore en is de grootste in zijn markt. Inmiddels is Eyewear.nl verkocht aan een Nederlands consortium. Sinds 2010 is hij als vice-chairman verbonden aan de Sagamores Foundation, is hij co-founder van Pelliano en gaf hij o.a. advies aan het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie. Damme werd twee keer genomineerd voor de Loey Awards, Sprout Challenger 50 (2011), Elsevier's 50 talenten van de toekomst, de Studenten Ondernemersprijs, Textilia's 100 meest invloedrijke mensen in mode en de '25 onder de 25' van Sprout (2008). Als bekroning won hij samen met zijn compagnon Steijn Pelle deze award in juni 2012 voor zijn laatste start-up Pelliano en ontvingen zij de titel: 'beste jonge ondernemer van Nederland'. Sinds november is hij als managing director en partner verbonden aan Fazhan Ventures, een Amerikaans/Aziatisch investeringsfonds dat belegt in start-ups vanuit Singapore en San Francisco.


Let op: er is slechts beperkt plek. Vol = vol!


Datum: dinsdag 26 november

Locatie: Tio Utrecht

Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Kosten: 30 euro (of verkregen als welkomstgeschenk)
Toegankelijk voor: alle (oud) Tio-studenten

Aanmelden via: kalenderitem op studentenweb, oud-studenten eventueel via info@tio.nl


https://webmail.tio.nl/owa/attachment.ashx?id=RgAAAAA6yRBrepCxSKJ4xENjG%2frUBwAWQYcYcDJwQoyjli%2bfV3KBAAAAr%2bhSAAAWQYcYcDJwQoyjli%2bfV3KBAABZKcmGAAAJ&attcnt=1&attid0=BAAAAAAA&attcid0=121B4CFE-E3A0-4EDE-844B-B07E6F080177