1. Home
  2. Over Tio
  3. Uitnodiging: masterclass Marlies Dekkers

Uitnodiging: masterclass Marlies Dekkers

Marlies Dekkers heeft 20 jaar geleden een ware lingerierevolutie ontketend. Haar lingerielijnen Undressed en marliesǀdekkers zijn te koop in binnen- en buitenland en ze won diverse prijzen, waaronder die van Zakenvrouw van het Jaar 2007. Op dinsdag 11 maart verzorgt ze een inspirerende masterclass op de vestiging van Tio in Utrecht. Studenten en oud-studenten van alle Tio-vestigingen zijn van harte welkom.


Over de gastspreker

De ontwerpen van Marlies Dekkers worden internationaal gezien als baanbrekend, trendsettend en innovatief. Vandaag de dag is marlies|dekkers uitgegroeid tot een gevestigd merk met internationale verkooppunten. Hiertoe behoren toonaangevende warenhuizen, zoals De Bijenkorf, Neiman Marcus en eigen marlies|dekkers stores in steden als Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. Na het organiseren van catwalkshows tijdens de Amsterdam en Paris Fashionweek werden internationale supersterren zoals Lady Gaga, Britney Spears en Rihanna regelmatig gesignaleerd in haar ontwerpen. In 2013 werd het faillissement van het modebedrijf van Marlies Dekkers uitgesproken. Het bedrijf maakte in afgeslankte vorm een doorstart.


In de prijzen
Door de jaren heen won Dekkers een hele lading prijzen, variërend van Elle’s Innovator of the Year Award (2004) tot Zakenvrouw van het Jaar (2007) en de NIBC Turnaround Finance Group Price (2010).


Let op: er is slechts beperkt plek. Vol = vol!


Datum: dinsdag 11 maart

Locatie: Tio Utrecht

Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Kosten: 30 euro (of verkregen als welkomstgeschenk, toegang vrij voor alumni)
Toegankelijk voor: alle (oud) Tio-studenten

Aanmelden via: kalenderitem op studentenweb, oud-studenten via info@tio.nl


C:\Users\m.veldhuis\Desktop\marlies.png