PaqSuits beste mini-onderneming van het jaar

PaqSuits (Tio Utrecht) is uitgeroepen tot de beste mini-onderneming van het jaar. In een spannende finalestrijd wist PaqSuits de jury te overtuigen van ondernemerslef en daadkracht. Van harte gefeliciteerd!


“Een onderneming met lef, ondernemingsgeest en een goede financiële onderbouwing”, aldus juryvoorzitter Ronald van Aggelen van SiXo over PaqSuits. De ondernemers zijn dolblij met hun overwinning en met de cheque ter waarde van € 250, uitgekeerd in cadeaubonnen.


De jury was ook erg te spreken over de andere mini-ondernemingen. Zo roemde zij het salesinzicht en sterke mediaoffensief van WakeBuzz, het unieke product van Petpakket en de professionele aanpak en presentatie van BrightSight.


Naast de hoofdprijs waren er ook andere prijzen te verdelen. De persprijs ging naar WakeBuzz, met name vanwege hun uitstekende resultaten op het gebied van PR en promotie. De prijs voor de beste website is voor BrightSight, onder meer door de uitstekende vindbaarheid en de integratie van social media op hun website. En Vivian den Boer van Petpakket werd uitgeroepen tot meest opvallende onderneemster van het jaar. Vivian viel op door o.a. haar doorzettingsvermogen en energieke en representatieve optreden.


Tio feliciteert alle ondernemers van harte met hun prijzen!C:\Documents and Settings\m.veldhuis\Bureaublad\Mini-finale\IMG_1210.JPGC:\Documents and Settings\m.veldhuis\Bureaublad\Mini-finale\IMG_1235.JPG

Team PaqSuits met aan de linkerkant Tio-begeleider Wim Bouman (uiteraard gekleed in PaqSuits-pak).