1. Home
  2. Over Tio
  3. Bak & Praat ‘Beste mini-onderneming van 2015’

Bak & Praat ‘Beste mini-onderneming van 2015’

De echte ondernemers kwamen bovendrijven tijdens de finale van de minor en het project Ondernemerschap. Mini-onderneming Bak & Praat werd door de vakjury uitgeroepen tot ‘Beste mini-onderneming van 2015’. De prijs voor de beste mediapresentatie ging naar mini-onderneming Plug & Charge en de meest opvallende ondernemer was volgens de jury Susan Theunisse. Gefeliciteerd!


De studenten van mini-onderneming Bak & Praat van Tio Hengelo zijn trots op hun prestatie. En terecht! De jury is laaiend enthousiast over het concept, de uitvoering en de manier van werken van het team. “Ik denk dat jullie nog niet half weten hoeveel potentie jullie onderneming heeft,” aldus juryvoorzitter Gregor Christiaan, eigenaar van een groothandel in Mediterraanse producten. Studente Anke Ensink, financieel manager van Bak & Praat: “Echt gaaf dat we gewonnen hebben. Van tevoren hadden we dit niet verwacht, maar na het zien van de andere presentaties en het horen van het jurycommentaar hadden we het idee dat we een goede kans maakten.” De jury hamert erop dat de studenten alle mogelijke kansen moeten grijpen, ook al lijken sommige daarvan nog een maatje te groot. Zo heeft RTL4 aangegeven interesse te hebben in een item over het concept. “Bel zo meteen opnieuw naar RTL4 en zorg dat je daar zondag zit.”


Susan: meest opvallende ondernemer

Studente Susan Theunisse van student company African Colours reageert blij verrast op haar titel ‘Meest opvallende ondernemer’. Susan: “Ik had dit echt nooit verwacht!” De jury geeft aan dat Susan opvalt door haar bescheidenheid in combinatie met haar goede gevoel voor ondernemen.


Plug & Charge: beste mediapresentatie

Mini-onderneming Plug & Charge van Tio Amsterdam sleept de prijs voor de beste mediapresentatie in de wacht. De jury is onder de indruk van het professionele filmpje, de uitstekende presentatie en het uitgebreide marktonderzoek dat de studenten hebben gedaan.


Over het project Ondernemerschap

Het project Ondernemerschap maakt onderdeel uit van de studieprogramma’s van de bacheloropleiding International Business Management en de mbo4-opleiding Commercieel Business Management. Studenten van de overige hbo-opleidingen kunnen tijdens de minorfase kiezen voor de minor Ondernemerschap.