1. Home
  2. Over Tio
  3. Bomvolle projectweek

Bomvolle projectweek

Benieuwd wat de studenten allemaal doen tijdens de projectweek? We hebben de Hotel- en Eventweek, de Eventweek, de E-commerce week en allemaal studiereizen. Bekijk het hieronder.

 

Studiereizen

De Tio-studenten zijn overal te vinden, van IJsland tot Polen. De toerismestudenten mochten in het kader van hun opleiding, hun eigen reis organiseren. Tio gaf het budget en zij mochten aan het werk als ware touroperators en reisleiders.

Een groep studenten bezocht IJsland, met haar indrukwekkende geisers en watervallen.


De e-commerce studenten gingen naar Dublin. Een bezoek aan Google maakte de reis helemaal af. Hieronder zie je de studenten op het dakterras van Google.


E-commerce week

De tweedejaars studenten E-commerce Marketing Sales doen deze week de e-commerce week. In teams nemen de studenten de digital marketing van een grote speler onder de loep. Zo neem je een kijkje achter de schermen, volg je workshops en bind je de strijd aan met andere teams. Deze week zitten de studenten bij Greetz. Na een rondleiding en welkomstwoord door de directeur gaan de student aan de slag met de opdracht m.b.t. de Greetz app.

 

Hotel- en Eventweek

De hbo- en mbo-hotelschoolstudenten runnen deze week hun eigen hotel. En hiermee komen ze massal in het nieuws!

 

Eventweek

De Eventweek biedt de tweedejaarsstudenten Hotel- en Eventmanagement een kijkje in de wereld van events. In teams bedenken ze een uniek eventconcept voor een grote speler. Wie het beste eventconcept bedacht heeft wordt bekendgemaakt in de RAI Amsterdam.

 

Volg alle ontwikkelingen

Volg vooral onze social kanalen (Snapchat - hogeschooltio en Instagram - @hogeschooltio), want deze week nemen elke dag andere Tio-studenten de Tio-accounts over! Zij laten zien hoe het is om zelf een studiereis te organiseren, op bedrijfsbezoek te zijn in het buitenland, helemaal zelfstandig een hotel te runnen of een event te organiseren voor een groot bedrijf.