Nauwe samenwerking Tio en Zoover

Tio gaat nauwer samenwerken met Zoover, een Nederlandse organisatie die internationaal actief is in 25 landen. Op 3 juli heeft Mark Duthler, directeur van Tio, een bezoek gebracht aan Zoover. Hij kreeg een rondleiding door het bedrijf en had tevens een afspraak met Stephan Bosman, CEO van Zoover en tevens oud-docent van Tio. De voornaamste activiteit van het bedrijf is een beoordelingssite op het gebied van vakanties. Daarnaast heeft Zoover de website WeerOnline overgenomen. Boekingmachines en beoordelingen worden steeds belangrijker en Zoover heeft de laatste jaren dan ook een enorme groei doorgemaakt.


Samenwerking

Het komende jaar zal Stephan Bosman als gastdocent diverse colleges verzorgen voor de studenten van Tio. Daarnaast treedt Zoover toe tot de werkveldadviescommissie die Tio adviseert over de inhoud van de opleidingen. Het viel Mark Duthler op dat het bedrijf een erg hippe indruk maakt. “Het is een jong en dynamisch bedrijf met een informele sfeer. Ook zijn er bij Zoover enkele oud-studenten van Tio werkzaam. Het bezoek beoordeel ik dan ook met een 9.0”.


Stageplaatsen

Zoover en Tio gaan intensiever samenwerken in de toekomst en Zoover biedt vanaf januari 2014 ook voor twee studenten een afstudeerplaats aan. Dus mocht een stage bij Zoover iets voor jou zijn, houd dit dan zeker in de gaten!