1. Home
  2. Over Tio
  3. Sensation source of light

Sensation source of light

Met een simpele ‘like’ van de facebookpagina van Hogeschool Tio maakte je kans op kaarten voor Sensation. Een grote groep studenten en toekomstige studenten vond 7 juli hun weg naar de Amsterdam Arena. Het dak ging eraf!


Studente Merel Geelen mocht aan de gelukkige prijswinnaars, waarvan ze er zelf ook een was, de kaarten uitdelen. Merel is enthousiast: “Het was geweldig, bedankt voor de kaartjes!”

Ook student Edgar Fluijt heeft een fantastische avond gehad: “Nogmaals heel erg bedankt voor de kaartjes! Het was super!”


Met dj’s als Mr. White, Dennis Ferrer, Mark Knight, The man with no shadow, Riva Starr en ever rising star Hardwell kon de avond niet stuk. Sensation, een van de bekendste dance events van de wereld, was net zoals voorgaande jaren binnen een paar uur uitverkocht.


Een evenement, zoals Sensation, is hospitality ten top: zorgen voor een perfecte organisatie, een geweldig event en je gasten de avond van hun leven bezorgen. Door het bijwonen van Sensation kunnen studenten en toekomstige studenten met eigen ogen zien wat voor impact zo’n evenement heeft en wat er allemaal bij komt kijken. Het bezoeken van evenementen (drie per jaar) is daarom een vast onderdeel van het studieprogramma van de opleiding Hotel- en Eventmanagement.


sensation3.jpgsensation1.jpgsensation.jpgsensation2.jpg