1. Home
  2. Over Tio
  3. Kijkje achter de schermen op Schiphol

Kijkje achter de schermen op Schiphol

Ga mee!

Altijd al steward(ess) willen worden? Dit is je kans om te zien hoe het er op Schiphol aan toe gaat. Tio nodigt je uit voor een rondleiding achter de schermen. Meld je snel aan!


De dag begint met een proefles Luchtvaartdienstverlening en een voorlichting over Tio. Met een busje vertrek je vervolgens naar de luchthaven voor de rondleiding. Je brengt een bezoek aan de vertrekhal met de self service check-in en de automatische drop-off machine, en de aankomsthal met het bemanningencentrum, waar je de briefingkamers, de crew lounge, de kantoren en de meteo-afdeling voor piloten ziet. Achter de paspoortcontrole neem je o.a. een kijkje in de junior jet lounge, in de gebedsruimte waar zich alle heilige boeken bevinden die je maar kunt bedenken en bij het museum op Schiphol. Onderweg krijg je informatie over het ontstaan van Schiphol en allerlei facts en figures van de luchthaven. 


Programma

Datum: woensdag 9 mei 2012

Tijd: 10.00 uur – 15.00 uur*

Startlocatie: Tio Amsterdam, Tempelhofstraat 5, 1043 EA Amsterdam (vlakbij station Amsterdam Sloterdijk)

Inclusief: lunch en vervoer van en naar Schiphol vanaf de vestiging van Tio in Amsterdam


*Tijden onder voorbehoud van wijzigingen


Aanmelden vol = vol

Lijkt het je leuk om eens een kijkje achter de schermen van Schiphol te nemen? Meld je dan aan voor deze dag! Dit kun je doen door uiterlijk maandag 23 april een e-mail te sturen naar info@tio.nl. Vermeld in je e-mail dat het gaat om de Schipholdag en vermeld ook duidelijk je naam, (mobiele) telefoonnummer, huidige school, opleiding en klas. Let op: er is slechts beperkt plek, dus meld je snel aan!C:\Documents and Settings\m.veldhuis\Bureaublad\blokjes website\schipholdag meld je aan.jpg
\\Vijl.staf.tio.nl\webfotografie\Categorie\Luchtvaart\KLM maart 2012\Tio_KLM-012.jpg


\\Vijl.staf.tio.nl\webfotografie\Categorie\Luchtvaart\KLM maart 2012\Tio_KLM-045.jpg


\\Vijl.staf.tio.nl\webfotografie\Categorie\Luchtvaart\KLM maart 2012\Tio_KLM-098.jpg