1. Home
  2. Over Tio
  3. Studentenflat kopen in Amsterdam?

Studentenflat kopen in Amsterdam?

Binnen de Ring in Amsterdam zijn studentenflatjes te koop vanaf 59.000 euro. Vanaf donderdag 9 mei staan in het gebouw van Tetterode aan de Willem de Zwijgerlaan in Bos en Lommer studio’s te koop.


De grootte van de woning kan variëren, dus de prijs ook. `Maar het zal niet duurder worden dan 85.000 euro,`vertelt makelaar Eric Bond van Hoekstra en van Eck.


Er is een gebrek aan betaalbare studentenwoningen in de stad en er is een overschot aan kantoorruimte. De projectontwikkelaar realiseerde zich dit en nam dit mee in zijn plan. De studio’s zijn tussen de 30 en 55 vierkante meter groot. Van 9 tot en met 12 mei zijn er open dagen, waar de kant en klare studio’s zijn te bezichtigen, speciaal ingericht door Ikea.


De projectontwikkelaar verwacht de woningen in één klap te verkopen, omdat er al zoveel belangstelling is voor studentenwoningen in de stad. Mocht de woning uiteindelijk niet bevallen dan heeft de koper nog twee jaar om zich te denken, want ze bieden een terugkoopgarantie van twee jaar.


Bron: Profnews