Tio Hoofdkantoor verhuist

Het hoofdkantoor van Tio verhuist naar een centrale locatie. Na bijna een halve eeuw te zijn gehuisvest in een prachtig monumentaal pand in Hengelo, bevindt het nieuwe, moderne hoofdkantoor zich per 23 mei naast de vestiging van Tio in Utrecht.


“In Utrecht is een grotere arbeidsmarkt te benaderen dan vanuit Hengelo, waar het oorspronkelijke hoofdkantoor gevestigd was. Dit is voor de ontwikkeling van Tio als kennisorganisatie van groot belang”, licht directeur Mark Duthler de verhuizing toe. “Bovendien zitten de stafleden nu dichter bij de andere Tio-vestigingen op een meer centrale plek in Nederland. Dit is belangrijk voor de integratie, de zichtbaarheid van de staf en voor de betrokkenheid bij de vestigingen. Daarnaast werken de stafleden op het nieuwe kantoor samen op één vloer en zitten alle beslissers dicht bij elkaar. Hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen beslissingen snel worden genomen. Het thema op het hoofdkantoor is ‘samen werken en samenwerken’, in een informele sfeer.”


 

Open karakter

Het nieuwe kantoor heeft net als het vorige hoofdkantoor een zeer open karakter, wat de samenwerking tussen collega’s en afdelingen bevordert. “De werkomgeving van het hoofdkantoor kenmerkt zich door openheid en collegialiteit”, vindt medewerker Personeel en Organisatie Bastiaan Kreuning. “Doordat de stafmedewerkers binnen hetzelfde kantoor werken, kunnen we snel schakelen. Dat is fijn binnen een dynamische organisatie als Tio.” De vaste binnenhuisarchitect van Hogeschool Tio, Workshop of Wonders, heeft de inrichting verzorgd. Hierbij was aandacht voor de wensen van management en personeel.
Adres per 23 mei

Hogeschool Tio

St. Jacobsstraat 400

3511 BT  Utrecht