1. Home
  2. Over Tio
  3. Training in Saas Fee: Michelle bereidt zich voor

Training in Saas Fee: Michelle bereidt zich voor

Tio-studente en topsporter Michelle Dekker traint deze week in het Zwitserse Saas Fee. Naast hard werken is er ook tijd om te lachen. Kijk mee hoe Michelle zich voorbereidt op het winterseizoen!


Training in Saas Fee


Over Michelle

Michelle Dekker (19) volgt de mbo4-opleiding Steward(ess) Receptionist(e) Host(ess) aan Hogeschool Tio in Rotterdam en werkt daarnaast aan haar carrière als topsporter. Ze is gespecialiseerd in parallelslalom en reuzenslalom. Michelle was de jongste Nederlandse deelnemer aan de Olympische Spelen in Sotsji (2014).


Tio en topsport

Hogeschool Tio biedt topsporters de gelegenheid om studie en topsport te combineren. Bij je aanmelding en tijdens een intakegesprek kan hiervan melding worden gemaakt. Samen met de studiecoach wordt gekeken welke voorzieningen Tio je tijdens je studie kan bieden. Als topsporter kun je de projecten zelf invullen qua planning en kun je langer over je studie doen, waardoor je samen met je studiecoach je eigen studieplanning kan maken. Sporters met status A, status B en de status high potentials van het NOC*NSF en sporters met een internationaal talentprofiel vallen onder Tio’s topsportbeleid.


C:\Users\m.veldhuis\Desktop\michelle_saasfee.jpg