1. Home
  2. Over Tio
  3. James Bond reis wint project Incentive Travel

James Bond reis wint project Incentive Travel

James Bond reis naar Boedapest beste van het project Incentive & Event Travel


'Superleuk dat we gewonnen hebben!' Alisa Roo en Saskia van den Heuvel van Tio Amsterdam zijn de winnaars van het project Incentive en Event Travel. Zij ontwikkelden een incentivereis met James Bond thema naar Boedapest. Gefeliciteerd!


De jury prees de winnende reis om het veelzijdige en verrassende programma, de goede combinatie van actieve elementen en ontspanning, de originele activiteiten, het onderscheidende thema en de uitstekende presentatie. "Perfect als James Bond zelf," aldus jurylid Marije Breuker van Motivation Travel.


De winnaars zijn enthousiast over het project Incentive Travel. "Het is een heel leuk project waar je je echt voor inzet. Je wilt gewoon winnen! Het is een uitdaging om afspraken te maken met partijen in het buitenland en om de leukste activiteiten eruit te halen. En het is leerzaam, je moet over alle details nadenken en je reis bijzonder maken zodat je er echt uit springt."


Alisa en Saskia vertrekken in mei naar Boedapest om hun reis zelf uit te voeren. Ze nemen de nummer twee, de reis naar Kroatie met als thema Expeditie Robinson, mee op hun trip.