1. Home
  2. Nieuws
  3. Eventstage bij BNN

Eventstage bij BNN

Eventmanagement – Stage lopen bij één van de populairste televisiezenders onder jongeren, wie wil dat nou niet?! Mitchell Warmerdam, student Hotel- en Eventmanagement, loopt stage op de afdeling marketing/evenementen van BNN. “Dit bedrijf legt de basis bij jongeren. Je krijgt hier dus echt verantwoordelijkheden en je kunt hier enorm veel leren.”

Mitchell kijkt zelf graag BNN en vond het daarom een enorm leuke uitdaging om hier stage te gaan lopen. Mitchell: “Marketing heeft mij altijd enorm geïnteresseerd. Toen ik de vacature op internet las heb ik dan ook direct gesolliciteerd. Uit de vele inzendingen ben ik gelukkig uitgekozen!”

Veel afwisseling

Mitchell loopt stage op de afdeling marketing/evenementen als assistent manager van alle ledenevenementen. Mitchell: “Ik verzorg ledenacties op de website, ik coördineer de tickets voor de live shows van o.a. Spuiten & Slikken en ik haal wekelijks 70.000 leden uit de sleur met de Sleuralert.” Een internship bij BNN is druk, maar wel ontzettend afwisselend. “In de ochtend staat mijn mailbox altijd bomvol en ben ik een hele tijd druk met het beantwoorden van alle e-mails. Daarnaast houd ik me bezig met evenementen of met de opnames van Spuiten & Slikken. Eigenlijk is geen dag hier hetzelfde.”

Geen doorsnee bedrijf

Werken bij BNN is ontzettend prettig en leerzaam. Mitchell: “De werksfeer is goed, het onderlinge contact met collega’s (grotendeels jongeren) ook en natuurlijk is het ook nog eens ontzettend leuk om allemaal bn’ers te ontmoeten.” Daarnaast krijg je bij BNN ook enorm veel verantwoordelijkheden. “Ik heb hier veel taken en verantwoordelijkheden en ik kan hier dus enorm veel leren. De huisstijl is hier echt heilig en er wordt keihard gewerkt aan nieuwe en unieke ideeën, wat ik enorm fascinerend vind.” Mitchell heeft al wel veel baat gehad bij vakken die hij tijdens zijn studie heeft gevolgd. “Door het volgen van bijvoorbeeld het vak eventmanagement is het in elkaar zetten van een draaiboek een fluitje van een cent.” Dat BNN geen doorsnee bedrijf is blijkt wel uit het volgende voorbeeld. Mitchell: “Bij BNN is een seksspeeltje op je bureau de normaalste zaak van de wereld!”

Master of Science

Mitchell heeft nog een aantal mooie evenementen in het verschiet. “In het hoogseizoen staan er nog heel wat evenementen op de planning, bijvoorbeeld Mysteryland, de Zwarte Cross, het Solar festival en nog vele andere beurzen en evenementen.” Maar de ambities van Mitchell reiken nog verder. Mitchell: “Wanneer ik in de zomer mijn stage bij BNN heb afgerond start ik direct met mijn Master of Science in Management aan Nyenrode. En wanneer ik deze in anderhalf jaar afgerond heb wil werken voor een groot bedrijf als Unilever of Procter & Gamble.” Hiermee heeft Mitchell uiteindelijk maar één doel voor ogen. “Met al deze ervaring ga ik uiteindelijk mijn eigen onderneming beginnen.”

Volg Mitchell op LinkedIn.

Lees meer over: eventmanagement, stage