1. Home
  2. Nieuws
  3. Afstuderen bij Toppers in Concert en Vrienden van Amstel

Afstuderen bij Toppers in Concert en Vrienden van Amstel

Evert Jan Aarts studeert Hotel- en Eventmanagement aan de vestiging van Tio in Utrecht en is momenteel druk bezig met afstuderen bij Sightline Productions. Tijdens zijn afstuderen werkte hij onder meer mee aan de producties van ‘De Toppers in concert’ en ‘De Vrienden van Amstel Live zingen hun helden’.

1. Wat was je eerste (bij)baantje?

Mijn eerste baan was bij horeca-uitzendbureau JMW.

2. Wat is je grootste blunder tot nu toe?

Tijdens een kookworkshop, op het moment suprême, denken dat de gemaakte saus uit de kidde hoort te komen, maar tevergeefs… In plaats van een mooie, luchtige saus, zat de hele keuken onder de hollandaise saus, omdat ik, in de hoop het probleem op te lossen, iets te veel CO liet ontsnappen.

3. Wie is de beste in jouw vak/in het vak waarvoor je leert?

Diegene die elke dag 110% wilt geven en zijn zaken zodanig slim weet aan te pakken dat het beste resultaat wordt behaald door efficiënt te werken.

4. En wie de slechtste?

Niemand is de slechtste. Iedereen presteert, althans dat mag ik hopen, naar zijn eigen, maximale kunnen.

5. Wiens baan zou je absoluut niet willen?

Van iemand, bij wie elke dag hetzelfde is! Lijkt mij zo saai...

6. En wiens baan juist wel?

Die van Richard Branson. Ondanks dat hij allang ergens op een onbewoond eiland zijn geld had kunnen tellen, blijft hij innovatief ondernemen. Mede door hem kunnen we straks een tripje naar de ruimte maken, hoe gaaf is dat?

7. Als je een merk zou zijn, welk merk zou je dan zijn en waarom?

Scotch en Soda; een prachtig bedrijf dat door Nederlandse ondernemers is opgezet en met stijlvolle kleding de Nederlandse kledingmarkt is binnengedrongen.

8. Naast wie zou je willen zitten in een vliegtuig?

Naast Roger Federer. Vroeger heb ik op redelijk hoog niveau getennist en was hij mijn absolute voorbeeld. Ik zou zijn verhalen over zijn leven als professionele tennisser graag willen horen.

9. Wat ontbreekt er nooit in je ijskast?

Bier en eten!

10. Welke film moet iedereen zien?

‘Invictus’! De film gaat over het WK rugby van 1995 in Zuid-Afrika; een jaar nadat de Apartheid was beëindigd en Nelson Mandela als president was beëdigd. Het waargebeurde verhaal laat zien hoe Mandela middels een wereldbekend sportevenement zijn land probeert te verenigen.

11. Wat denk je dat je collega’s/je medestudenten van je vinden?

Ik denk dat collega’s/medestudenten mij zien als een betrouwbare en leergierige jongen, die niet bang is om zijn mening te uiten.

12. Vertel eens iets over jezelf dat (bijna) niemand weet?

Als ik ook maar de kans krijg, zit ik graag voor de tv te kijken naar welke sport dan ook. Doordat ik van elke sport wel iets weet, word ik thuis ook wel ‘de wandelende sportencyclopedie’ genoemd.

Volg Evert Jan op LinkedIn

Lees meer over: afstuderen, eventmanagement