1. Home
  2. Nieuws
  3. Banqueting supervisor bij hotel Krasnapolsky

Banqueting supervisor bij hotel Krasnapolsky

Werken voor het grootste conferentiehotel van Nederland en België is natuurlijk een hele uitdaging! Nathalie Bakker, oud-Hotelschoolstudente, heeft eerst stage gelopen bij NH Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam, om er vervolgens als supervisor van de banquetingafdeling aan de slag te gaan. “Je krijgt hier veel vertrouwen en verantwoordelijkheid, waardoor dit de ultieme kans is om me te ontwikkelen en om te groeien.“

Voordat Nathalie bij NH Grand Hotel Krasnapolsky als supervisor begon, heeft ze bij hier een management development stage gelopen voor haar minor. Nathalie: “Ik heb gekozen voor een praktische stage, omdat ik verwachtte dat ik hier in de toekomst verder mee zou komen.” Ondanks dat Nathalie ook bij een ander bekend hotel in Amsterdam stage mocht lopen, is haar keuze toch gevallen op NH Grand Hotel Krasnapolsky. “De organisatie paste goed en hier mocht ik echt leiding geven.”

Leidinggeven

Het werk als supervisor op de banqueting afdeling is erg divers. Nathalie: “De ene dag verzorg je kleine vergaderingen, de andere dag vindt er een congres voor 300-600 gasten plaats.” Als supervisor ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het personeel. Het is belangrijk dat je een goede planning maakt en dat je goed communiceert. Zelf meedraaien is daarnaast van groot belang. Ook ben je als supervisor verantwoordelijk voor alle verzoeken en vragen van je gasten en sta je via vele telefoonlijnen in verbinding met de overige afdelingen om hieraan te voldoen. Nathalie: “De zomer is voor NH Grand Hotel Krasnapolsky de rustigste periode.” Tijdens deze periode kun je worden uitgeleend aan andere NH Hotels in Nederland. Dit is uiteraard weer een mooie kans om een kijkje te nemen in de keuken van een ander hotel.”

Vertrouwen, vrijheid en teamwork

Nathalie: “De kracht van deze organisatie zit vooral in het vertrouwen en de vrijheid die het managementteam je geeft.” Wanneer je begint aan een nieuwe uitdaging is dit altijd spannend en onzeker, maar Nathalie is ontzettend goed opgevangen vanaf de eerste dag. Door het vertrouwen en de vrijheid die ze haar hebben gegeven, is ze enorm gegroeid. Hier haalt Nathalie dan ook veel voldoening uit, maar ook uit het samenwerken met haar behulpzame medewerkers. Nathalie: “Onlangs kregen ze nog een mooi compliment: de gasten waren enorm onder de indruk van de service en het functioneren van het banquetingteam.” In de toekomst zou Nathalie graag willen doorgroeien binnen NH Grand Hotel Krasnapolsky en een functie willen vervullen binnen het managementteam.

Volg Nathalie op LinkedIn.

Lees meer over: alumni, hotelmanagement, manager