1. Home
  2. Nieuws
  3. Doorgroeimogelijkheden en informele sfeer

Doorgroeimogelijkheden en informele sfeer

“Het is geweldig om hier te werken, het is een ontzettend mooi bedrijf”, vindt commercieel manager Geert van der Meer, die sinds 2001 bij Tio werkt. “De kernwaarden van Tio spreken me bijzonder goed aan: persoonlijk, excellent en ondernemend.”

Geweldige studietijd bieden

Geert van der Meer begon zijn carrière bij Tio als vestigingsmanager. Eerst in Haarlem en later in Amsterdam. “Het was een mooie ervaring om leiding te geven aan een groot team en om samen een geweldige studietijd te bieden aan al onze studenten. Veel van mijn oud-studenten volg ik nog steeds via LinkedIn en het is fantastisch om al die prachtige carrières te volgen.”

Doorgroeien als commercieel manager

Na zes jaar als vestigingsmanager maakte Geert de overstap naar het hoofdkantoor, toen nog in Hengelo. “Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en zag in deze functie een mooie kans om door te groeien. Nu zou ik niet alleen mijn vestiging op de kaart kunnen zetten, maar heel Tio! De eerste dagen moest ik wel even wennen. Had ik eerst zo’n 80 man onder mijn hoede en werd ik op elke plek van de vestiging aangesproken, begon ik als commercieel manager met een team van 6 mensen en kon ik de Hengelose vestiging in alle rust binnenwandelen.”

“Mijn afscheidsfeest als vestigingsmanager was trouwens heel bijzonder; in Club Panama, met ruim 1000 man en met DJ Hardwell.” Lachend: “Nee hoor, dat was het jaarlijkse eindfeest voor de studenten en medewerkers van Tio. Maar dat was voor mij dus perfect getimed.”

Tio goed presenteren

Als commercieel manager is Geert er verantwoordelijk voor dat Tio elk jaar voldoende studenten werft voor het komende studiejaar. “Mijn team en ik moeten er dus voor zorgen dat we Tio op de goede manier presenteren. Onder andere met een geweldige beursstand, een prachtige website en een aansprekende studiegids en natuurlijk met een topproduct. Mijn afdeling bemoeit zich dan ook graag met het product zelf. Een topproduct verkoopt zich immers zelf!

Informele sfeer

De cultuur bij Tio past goed bij Geert: “Ik geniet ervan om samen met mijn team een geweldige prestatie neer te zetten en wat ik ontzettend fijn vind, is dat je hier niet gehinderd wordt door enige vorm van bureaucratie. De sfeer is informeel, de lijnen zijn kort. Je kunt zo even bij elkaar langslopen.”

 Volg Geert op LinkedIn.