U bevindt zich hier

 
Hogeschool Tio Amsterdam

Hogeschool Tio Amsterdam

Wie wil er nou niet studeren in de levendige en innovatieve hoofdstad Amsterdam? Maak van deze wereldstad jouw studiestad.  Je vindt Tio Amsterdam op drie minuten lopen van station Amsterdam Sloterdijk.


Studeren bij Tio Amsterdam

Hogeschool Tio Amsterdam biedt hbo- en mbo-opleidingen aan op het gebied van hotelmanagement, eventmanagement, toerisme, e-commerce en business. Bij Tio Amsterdam kun je, naast de Nederlandse variant, ook kiezen voor Engelstalige hbo-opleidingen.


Dit is Tio Amsterdam

Martijn Naberman, Vestigingsmanager Tio Amsterdam“Het bruisende en innovatieve van Amsterdam vind je terug op onze prachtige vestiging. Met haar vele gezellige studenten en docenten uit de praktijk voel je je snel thuis”

Martijn Naberman

Vestigingsmanager Tio Amsterdam


Tio Amsterdam is de grootste van alle Tio-vestigingen, maar met zo’n 650 studenten nog steeds kleinschalig. Een moderne vestiging met een tikkeltje Amsterdamse bravoure en een internationaal karakter.

Maak kennis met de medewerkers

WERELDSTAD

Amsterdam is bij uitstek de stad waar hotellerie, eventmanagement, toerisme en business samenkomen. Het is een metropool met een overvloed aan levendige straatjes en uitgaansgelegenheden. De stad telt de meeste vijfsterrenhotels van Nederland en is gastheer van grote events en festivals, zoals het Amsterdam Dance Event. Bovendien bezoeken meer dan 700.000 reizigers per jaar een van de zakelijke evenementen in Amsterdam.


Even binnenkijkenONTDEK AMSTERDAM

Naast studeren is het hier goed relaxen en uitgaan. Je hebt er de bekendste musea van het land, het Rijksmuseum, het Anne Frankhuis en het Van Goghmuseum. Topartiesten treden op in cultuurtempels als de Ziggo Dome en HMH. Daarnaast staat Amsterdam bekent om haar evenementen en festivals, zoals KoningsdagElectronic Family en Amsterdam Open Air. En je kunt er fantastisch winkelen. Je vindt er de leukste eettentjes en de chicste restaurants. Er is gewoon altijd wat te doen in de bruisende stad aan het IJ. Amsterdam kan zich meten met wereldsteden als Londen, Parijs en Barcelona, maar heeft onmiskenbaar dat gezellige oer-Hollandse karakter dat je nergens anders zult aantreffen: de gemoedelijke sfeer van de grachten en de bruine cafés.


Tio: altijd dichtbij

Hogeschool Tio heeft vijf vestigingen verspreid over Nederland en een hoofdkantoor in Utrecht. Je profiteert zowel van de kleinschaligheid en persoonlijke aanpak op de vestigingen als van de daadkracht en het netwerk van een landelijke organisatie.MEER OVER TIO ALS LANDELIJKE ORGANISATIE


International students @ Tio AmsterdamAdresgegevens
Tio Amsterdam
Tempelhofstraat 5
1043 EA Amsterdam
030 - 7 999 000
amsterdam@tio.nl