1. Home
 2. Vestigingen
 3. Amsterdam

Tio Business School Amsterdam

Studeer jij straks in onze bruisende en multiculturele hoofdstad? Amsterdam is een van de populairste steden ter wereld! Maak van deze wereldstad jouw studiestad. Je vindt Tio Business School Amsterdam op slechts drie minuten lopen van station Amsterdam Sloterdijk.
In Amsterdam kun je hbo-bachelor, associate degree, master- of mbo-opleidingen volgen op het gebied van business, hospitality, marketing en makelaardij. 

Studeren aan Tio Business School

Tio Business School in Amsterdam is de grootste van alle vestigingen, maar nog steeds kleinschalig en heel persoonlijk. Het is een moderne vestiging met een tikje Amsterdamse bravoure en een internationaal karakter. En binnen no-time ben je met de tram of metro in hartje centrum: ideaal gelegen dus. 
In de praktijklokalen ervaar je hoe het er straks in het werkveld aan toe gaat. Proef de sfeer in het restaurantlokaal, ga aan de slag in de kookstudio of ontwikkel je zakelijke skills in de boardroom. In de ‘studiebooths’ kun je in alle rust werken aan opdrachten. In de ruime kantine van Tio Amsterdam geniet je van een goede lunch met verse broodjes, of van een gezellige borrel op vrijdagmiddag. Tussendoor kun je een potje tafelvoetballen of poolen met je medestudenten. Heb je vragen over je studie? Dan staat je studiecoach voor je klaar. Bij praktische vragen over bijvoorbeeld de vestiging of tentamentijden kun je terecht bij de assistentvestigingsmanagers. Ook staat er altijd actuele info op de schermen die in de vestiging hangen.

Wereldstad

Amsterdam is bij uitstek de stad waar hotellerie, eventmanagement, toerisme en business samenkomen. Amsterdam staat in de top 10 van populairste steden ter wereld om te leven, te bezoeken of om zaken te doen! Het is een metropool met een overvloed aan levendige straatjes en uitgaansgelegenheden. De stad telt de meeste vijfsterrenhotels van Nederland en is gastheer van grote events en festivals, zoals het Amsterdam Dance Event. Bovendien trekt Amsterdam jaarlijks meer dan een miljoen internationale zakelijke bezoekers (bron: NBTC). Amsterdam is een leuke stad om te wonen: de stad werd in de afgelopen jaren diverse keren uitgeroepen tot meest aantrekkelijke woonstad.

Ontdek Amsterdam

Naast studeren is het goed relaxen en uitgaan in Amsterdam. Topartiesten treden op in cultuurtempels als de Ziggo Dome en AFAS Live. Daarnaast staat Amsterdam bekend om haar evenementen en festivals, zoals Koningsdag, Amsterdam Dance Event en Pride Amsterdam. Je hebt er de bekendste musea van het land, het Rijksmuseum, het Anne Frankhuis en het Van Goghmuseum. En je kunt er fantastisch winkelen. Je vindt er de leukste eettentjes en de chicste restaurants. Er is gewoon altijd wat te doen in de bruisende stad aan het IJ. Amsterdam kan zich meten met wereldsteden als Londen, Parijs en Barcelona, maar heeft onmiskenbaar dat gezellige oer-Hollandse karakter dat je nergens anders zult aantreffen: de gemoedelijke sfeer van de grachten en de bruine cafés.

Video's Tio Amsterdam

 • Volg de rondleiding door Tio Amsterdam
  Volg de rondleiding door Tio Amsterdam
 • Binnenkijken bij Tio Amsterdam
  Binnenkijken bij Tio Amsterdam
 • A day in the life of a student at Tio University
  A day in the life of a student at Tio University
 • Studeren bij Tio iets voor jou?
  Studeren bij Tio iets voor jou?
 • Exchange students at Tio Amsterdam
  Exchange students at Tio Amsterdam
 • Stage lopen bij het Hilton Hotel?
  Stage lopen bij het Hilton Hotel?
 • Koken als een sterrenchef bij Tio Amsterdam
  Koken als een sterrenchef bij Tio Amsterdam
 • Eventstage bij SAIL Amsterdam
  Eventstage bij SAIL Amsterdam
 • Praktijklokaal luchtvaart bij Tio
  Praktijklokaal luchtvaart bij Tio
 • Praktijklokaal receptie bij Tio
  Praktijklokaal receptie bij Tio
 • Praktijklokaal toerisme bij Tio
  Praktijklokaal toerisme bij Tio
 • Boardroom praktijklokaal bij Tio
  Boardroom praktijklokaal bij Tio
 • Studentenvereniging Cognatio - altijd gezellig bij Tio
  Studentenvereniging Cognatio - altijd gezellig bij Tio

Meer info

Ontmoet het team van Tio Amsterdam

"Het bruisende en innovatieve van Amsterdam vind je terug op onze prachtige vestiging."
Martijn Naberman | Vestigingsmanager
"De open dag is hét event om uit te zoeken of Tio bij je past. Kom ook langs!"
Zoë de Jong | Assistent Vestigingsmanager
"Voor vrijstellingen en moeilijke vragen kun je bij mij terecht."
Ella Smith Folkersma | Assistent Vestigingsmanager
"Met haar gezellige studenten en docenten uit de praktijk voel je je snel thuis."
Miranda van den Boom | Assistent Vestigingsmanager
"Natuurlijk wil je zo min mogelijk tussenuren! Ik maak de roosters voor alle studenten en docenten."
Annette Mörzer Bruijns | Assistent Vestigingsmanager

Fotoalbum Tio Amsterdam

+14

Binnenkijken bij Tio Amsterdam

Gewoon vanuit huis of de trein een rondleiding door Tio Amsterdam? Dat kan met de virtuele tour. Bekijk de kantine, de praktijklokalen, collegezalen en studieruimtes. Klik hieronder op de afbeelding en enjoy!

Virtuele tour door Tio Amsterdam

Virtuele tour door Tio Amsterdam