1. Home
  2. Nieuws
  3. Weddingplanner en zelfstandig ondernemer

Weddingplanner

Bianca Lammers studeerde Hotel- en Eventmanagement en doet nu waar velen van dromen: zij is weddingplanner. En dat dit veel meer inhoudt dan het regelen van een jurk, taart en bloemen, daar kan Bianca, eigenaresse van Be Loved Wedding & Events, alles over vertellen. Bianca: “Tijdens mijn studie bij Tio was ik al helemaal weg van organiseren. Toen ik in aanraking kwam met het vak weddingplannen ben ik erin gerold.”

Zelfstandig ondernemer

“In Nederland is weddingplanning nog niet zo bekend. Ik ben daarom voor mezelf gestart. Zo kan ik bezig zijn met mijn passie én mijn eigen tijd indelen. Het is fantastisch om bruidsparen te begeleiden. Uitdagingen zijn het harde werken en het continu opnieuw moeten werven van bruidsparen. De bruidsparen staan niet in rijen voor de deur, dus je moet ze zelf benaderen en hen overtuigen van je meerwaarde.”

Dat maakt dit werk zo mooi

“De reacties die ik achteraf van bruidsparen krijg, raken mij het meest. Als ze eenmaal hebben gezien hoe prettig het is om te werken met een weddingplanner, dan zijn ze vaak zo ontzettend blij. Dat maakt dit werk zo mooi.”

Volg Bianca op LinkedIn.