1. Home
  2. Nieuws
  3. Projectmanager evenementen

Projectmanager evenementen bij MOVE

Na zijn stage is Ederik Tiessen, oud-student van Hogeschool Tio, blijven ‘hangen’ bij zijn stagebedrijf MOVE. Hij werkte zich op binnen de organisatie en is nu als projectmanager evenementen verantwoordelijk voor concept en realisatie van events. Tijd voor een update!

MOVE? Vertel…

“MOVE is een bureau voor live marketing, oftewel het daadwerkelijk op de been krijgen en activeren van mensen. MOVE bedenkt, organiseert en produceert campagnes voor bedrijven. Bij MOVE geloven we dat je kunt communiceren door ervaren, dus zien, voelen en beleven. Zo kun je mensen raken en dat wordt onthouden.”

Wat is jouw aandeel hierin?  

“Ik ben verantwoordelijk voor de gehele productie van evenementen, van concept tot uitvoer, met alle bijkomende aspecten. Denk bijvoorbeeld aan motivatiemeetings, infomeetings, kick offs, productintroducties, merkstrategieën, relatiemarketingevents en personeelsfeesten. Ook produceer ik creatieve evenementen en zoek dagelijks naar nieuwe innovatieve oplossingen om de boodschap over te brengen. MOVE werkt met een aantal grote vaste toeleveranciers, dat maakt het voor mij makkelijker om meerdere evenementen tegelijkertijd te organiseren. Ik ben ook financieel verantwoordelijk voor de inkomsten en uitgaven per project. Elke dag is weer een nieuwe uitdaging.”  

Wat vind je van deze functie?

“Mijn baan is een 8 waard vanwege de uitdaging. Eventueel kan ik nog doorgroeien tot senior eventmanager of volwaardig producer. Dat laatste zou het meest uitdagend zijn: dan ga je van project naar project in de uitvoerfase en dat is toch het leukste gedeelte van het werk. In de toekomst zou ik graag als interne eventmanager bij een groot merk zoals T-Mobile of Unilever willen werken.”

Heb je nog een tip voor eventmanagers in spe?

“Vertrouw op je gevoel. Je gevoel laat je nooit in de steek. Als je bang bent dat er iets niet helemaal 100% geregeld is komt het altijd bij je terug en vaak op het meest vervelende moment.”

Lees meer over: alumni, eventmanagement, manager