1. Home
  2. Nieuws
  3. Events organiseren van a tot z

Oud-studente Shirley organiseert events van a tot z

Plannen, organiseren en alles tot in de puntjes regelen kan ze als de beste. Bij Uitjesbureau zit ze daarom helemaal op haar plek als operationeel manager events. Shirley Clark, oud-studente Hotel- en Eventmanagement: “In mijn vrije tijd vond ik het altijd al leuk om dingen te organiseren. Dat ik nu voor mijn werk events mag organiseren is geweldig.”

Wie is de Mol

Uitjesbureau is specialist in teambuilding en bedrijfsuitjes”, vertelt Shirley enthousiast. Ze werkt als operationeel manager events op de Rotterdamse vestiging van het bedrijf. “We organiseren innovatieve concepten waarbij we voorloper willen zijn en blijven op het gebied van originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes op hoog niveau. Zo zijn wij het enige evenementenbureau in Nederland dat de naam ‘Wie is de Mol’ mag gebruiken dankzij een samenwerking met IDTV. Tevens heb ik onlangs een eigen concept bedacht, de Charity Escape, en dat ook mogen uitrollen! Ontzettend tof als je ideeën ook daadwerkelijk uitgevoerd worden.”

Blije klanten

“Dat ik events tot in de details mag organiseren vind ik het allerleukste”, vertelt Shirley vol passie. “Ik denk graag mee met de organisatie en wil klanten in hun wensen en behoeften voorzien. Ik wil klanten extra beleving bieden waardoor ze er nog lang over napraten. Blije klanten, daar doe je het voor.”

Eventmanagement van a tot z

In de praktijk houdt Shirley zich bezig met plannen, organiseren en alles daaromheen. “Ik denk mee met de klant, begeleid onze stagiaires bij het organiseren van evenementen, onderhoud contact met leveranciers, locaties en chauffeurs, werk samen met de salesafdeling en ben zelf ook aanwezig op alle grote evenementen. Daarnaast stuur ik een team van operationeel medewerkers en stagiaires aan.”

Geweldige tijd op Tio

Hotel- en Eventmanagement van Tio was destijds een logische keuze voor Shirley. “Los van de richting, die me erg aansprak, vond ik het fijn dat het een brede opleiding was waar je veel kanten mee uit kon. Versneld kunnen studeren was ook prettig. En ik houd van reizen, dus de internationale stages vond ik heel fijn. Ik heb echt een geweldige tijd gehad op Tio. Ik had leuke medestudenten en de docenten waren super; professionals uit het bedrijfsleven waar je veel van kon leren. Tio is een goede ervaring geweest. Ik heb er geen moment spijt van gehad.”

Terug naar de eventbranche

Na haar afstuderen heeft Shirley veel in het buitenland gewerkt en ging ze achtereenvolgens als intercedent en accountspecialist aan de slag. Een jaar geleden begon het echter te kriebelen en besloot ze terug te keren naar de eventbranche waar haar hart ligt. “Ik ben heel blij dat ik die keuze heb gemaakt”, zegt Shirley tot slot. “Het is zo fijn om weer terug te zijn in deze branche. Dit is wat ik het leukste vind!”

Volg Shirley op LinkedIn

We hebben Shirley gevraagd hoe zij haar hogeschool en opleiding beoordeelt:
  • Hoe beoordeel je je opleiding? Uitstekend
  • Hoe beoordeel je Tio? Uitstekend