1. Home
  2. Nieuws
  3. Eventstage in Dubai

Geweldige eventstage in Dubai

"Deze ervaring in Dubai ga ik nooit meer vergeten"

Een evenementenstage lopen in Dubai, is dat net zo gaaf als dat het klinkt? Nou, zo ongeveer! Student Hotel- en Eventmanagement Bodi Boer: “Het moment dat we met het hele team op het VIP-deck stonden en proostten op UNITE with Tomorrowland 2018, dat we met z’n allen hadden neergezet, is onvergetelijk.”

Envie Events is een evenementenbureau dat vooral EDM-festivals (electronic dance music festivals) organiseert in de Verenigde Arabische Emiraten”, vertelt Bodi. “Denk aan festivals zoals Sensation, Unite With Tomorrowland, Armin Only, I Am Hardwell, etc.”

Geen dag hetzelfde

Bodi’s werkzaamheden zijn erg gevarieerd, vertelt hij. “De ene dag pleeg ik telefoontjes om dingen te regelen of doe ik een ‘storage count’, de andere dag ben ik op een ‘site visit’ om een venue te bezoeken. Ik ben geen kantoorpersoon, dus die afwisseling vind ik juist fijn. Als ik ’s ochtends naar het werk ga, heb ik geen idee wat de dag gaat brengen. Dat vind ik leuk.”

Verslavend gevoel

“Dit werk zie ik mezelf later zeker doen”, zegt Bodi enthousiast. “Natuurlijk was het wennen in het begin: een nieuwe stad, weg van huis en geen ervaring. Maar het team waar ik mee werk is heel tof. Maandenlang zijn we bezig met organiseren en plannen, en als je dan het eindresultaat ziet en het festival verloopt goed, dan is dat zo’n gave ervaring. Een verslavend gevoel!”

Belangrijke lessen

Bodi studeert Hotel- en Eventmanagement aan Tio en koos voornamelijk voor deze studie vanwege de eventkant. “Ik ben heel blij dat mijn eerste stage al gelijk voor een evenementenbureau is. Hier heb ik al enorm veel dingen geleerd waar ik de rest van mijn leven nog profijt van zal hebben, zoals regelen, organiseren en plannen.”

Onvergetelijke ervaring

“Ik ben heel dankbaar voor deze kans”, zegt Bodi. “Niet alleen de stage zelf, maar ook op mezelf wonen in een compleet nieuwe stad is een hele ervaring met soms moeilijke, maar vooral leuke en leerzame momenten. Dubai is een waanzinnige stad vanwege alle luxe en rijkdom, maar daarnaast ook een fijne stad om te wonen. Dat ik hier nu ben en ook nog gaaf werk heb, dat is super. Deze ervaring ga ik nooit meer vergeten!”

Volg Bodi op LinkedIn

We hebben Bodi gevraagd hoe hij zijn hogeschool en opleiding beoordeelt:
  • Hoe beoordeel je je opleiding? Goed
  • Hoe beoordeel je Tio? Uitstekend