1. Home
  2. Nieuws
  3. Eventstage Grolsch 400 jaar

Eventstage bij Grolsch 400 jaar

Jessica Malinowski wist al heel snel wat voor soort stage ze wilde in het tweede jaar van haar Tio-opleiding Hotel- en Eventmanagement; een stage bij een evenementenbureau. Al snel kwam ze uit bij evenementenbureau Event Creators dat gevestigd is in Weerselo.

"Event Creators is ruim 35 jaar geleden begonnen als manege waar kleine feestjes werden georganiseerd. Vandaag de dag totaalpartner voor de organisatie van diverse evenementen. Van openingen en jubilea tot aan bedrijfsuitjes en publieksevenementen in Nederland, Duitsland en Luxemburg."

Eventmanager bij Grolsch 400 jaar

"Tijdens mijn stage heb ik aan diverse evenementen meegewerkt, uiteenlopend van gastvrouw tot daadwerkelijk verantwoordelijk zijn voor een event. Nog fris in mijn geheugen staat het geweldige jubileumfeest van Grolsch – 400 jaar. Ik ben nauw betrokken geweest bij dit evenement en heb meegewerkt aan de organisatie voorafgaand aan het evenement, de dag zelf en de evaluatie. Super om mee te maken! Zeker wanneer ik me bedenk dat klokslag 16:00 uur 1000 ‘PLOPs’ tegelijkertijd te horen waren."

Spaakmakende events

"De tijd vliegt voorbij en ik zit alweer in mijn laatste stageweek. Stage lopen bij Event Creators is voor mij erg leerzaam geweest. Geen dag is hetzelfde. De diversiteit aan taken, een jong team vol professionals en werken op spraakmakende events hebben dit gemaakt tot een super stage."

Volg Jessica op LinkedIn.

Lees meer over: eventmanagement, stage