1. Home
  2. Nieuws
  3. Tio Eventweek aftermovie

Tio Eventweek aftermovie: hoe 300 studenten werkten aan Gouden Giraffe concept

Dit jaar organiseerde Hogeschool Tio in samenwerking met EventBranche.nl de Tio Eventweek; dé projectweek voor de Hotel- en Eventmanagementopleiding om studenten voor te bereiden op een baan in de eventbranche of hotellerie. Met de kickoff in Pathé Leidsche Rijn en de finale pitches in TivoliVredenburg stond de week in het teken van nieuwe concepten voor de Gouden Giraffe Event Awards. Bekijk hier de aftermovie!

Gouden Giraffe Event Awards

Verdeeld over 33 teams kregen studenten 3,5 dag de tijd om op basis van het huidige concept, en de daarbij horende doelstellingen en doelgroepen, met een volledig vernieuwd template te komen voor de Gouden Giraffe Event Awards. Geen makkelijke taak als je het de organisatie vraagt; maar de nieuwe generatie brengt een frisse wind met zich mee én dat resulteerde in verrassende concepten waarbij creativiteit, de mogelijkheden van social media en gamification centraal stonden. Opvallend was vooral de professionaliteit van alle pitchvideo's; die zeker niet onder deden voor de casevideo's die de organisatie jaarlijks ontvangt van de deelnemers aan de Gouden Giraffe.

Jury

Terwijl juryleden Maarten Schram (IDEA), Menno Tielemans (TivoliVredenburg) én Robin van Leeuwen (EventBranche.nl/Gouden Giraffe) zich terugtrokken voor het bepalen van de genomineerden, zorgde eventcateraar Bakx & Meijer voor nieuwe energie met heerlijke sandwiches en lokale sappen.

Winnende groep uit Rotterdam

Nadat iedereen weer volledig was opgeladen volgde na de pauze de bekendmaking van de genomineerden, die de jury nog een laatste keer mochten overtuigen met een korte pitch. De uiteindelijke winnaar: was groep 28 uit Rotterdam!

Bron: eventbranche.nl 

Lees meer over: eventmanagement, eventweek, project