1. Home
  2. Nieuws
  3. Excellente beoordeling voor Tio's e-commerce-opleiding

Excellente beoordeling voor Tio's e-commerce-opleiding

Opleiding ontvangt certificaat van Thuiswinkel.org

Het Thuiswinkel e-Academy certificaat voor de opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap werd uitgereikt tijdens e-commerce-event Shopping Today in De Fabrique in Utrecht. Tio-docent Machiel de Rooij nam het certificaat in ontvangst: “Trots! Het is een erkenning voor de kwaliteit van de opleiding.”

Uitreiking Thuiswinkel e-Academy certificaat

De hbo-opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap van Tio ontving het certificaat o.a. vanwege de kwaliteit van de lessen, de aansluiting op de arbeidsmarkt en het curriculum dat flexibel is en continu wordt vernieuwd. Tijdens het e-commerce-event Shopping Today op donderdag 21 september werden de certificaten aan de betreffende opleidingen uitgereikt.

Paul Nijhof, voorzitter van Thuiswinkel.org – dé belangenvereniging van Nederlandse webwinkels – ging tijdens de uitreiking ook kort in op het praktijkgehalte van de Tio-opleiding: “Bijzonder is Digital Student Company, waarbij de studenten een eigen onderneming moeten opzetten.”

Excellente beoordeling voor Tio

Het Thuiswinkel e-Academy certificaat werd dit jaar voor de derde keer uitgereikt aan instellingen die kwalitatief goede opleidingen op het gebied van e-business aanbieden. Nieuw dit jaar was het predicaat ‘excellent’. Hogeschool Tio was één van de slechts drie hogescholen die een excellente beoordeling kreeg.

Tio-docent Machiel mocht het certificaat in ontvangst nemen. “Ik ben erg trots op deze beoordeling. Maar het is ook wel terecht, denk ik, als je ziet hoeveel energie wij bij Tio gestopt hebben in deze opleiding. We blijven onze studieprogramma’s ieder jaar aanscherpen om bij te blijven in deze business. Ik hoop dat het certificaat dat kenbaar maakt. ”

Bevestiging van kwaliteit Tio-opleiding

“Dit certificaat is een erkenning voor de kwaliteit van de opleiding”, aldus Machiel na de uitreiking. “Vandaag tijdens dit event is wel gebleken hoe belangrijk e-commerce is; de markt op dit gebied blijft groeien. Deze beoordeling geeft aan hoeveel waarde wij bij Tio hechten hierop in te spelen.”

Lees meer over: beste studie, e-commerce