1. Home
  2. Nieuws
  3. “Een open dag op Tio is veel persoonlijker”

“Een open dag op Tio is veel persoonlijker”

Docent Maurits van Leeuwen over de open dag van Tio in Eindhoven

Iedereen met financiële vragen kan vandaag, tijdens de 
open dag van Tio in Eindhoven, terecht bij Maurits van Leeuwen. De docent Engels vertelt bezoekers alles wat ze willen weten over bijvoorbeeld het collegegeld, studiefinanciering en studieleningen. Maurits: “Het is fijn om bezoekers te kunnen helpen met hun vragen.”

Persoonlijk gesprek

Docent Maurits zit vanavond bij de financiële balie. “Ik help bezoekers met financiële vragen over bijvoorbeeld studiefinanciering of een studielening,” vertelt hij. “Bezoekers kunnen vooraf een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Maar ze kunnen ook gewoon even langs lopen voor meer informatie.”

Goede sfeer op open dag

En van die gelegenheid wordt volop gebruik gemaakt; Maurits heeft het druk en staat verschillende ambitieuze studenten in de dop (met hun ouders) te woord. “Het is fijn om bezoekers te kunnen helpen met hun vragen,” vertelt Maurits. “Ik vind dit hartstikke leuk om te doen. De open dag verloopt verder goed, het is goed druk. Er heerst een goede sfeer.”

Goed georganiseerd

Het is vanavond goed georganiseerd op Tio, vindt Maurits. “Toen ik zelf wilde gaan studeren, heb ik natuurlijk ook wel eens een open dag bezocht. Wat ik me daarvan kan herinneren, is dat er eigenlijk altijd alleen een centraal praatje was. Heel anders dan hier op Tio. Hier krijgen de bezoekers per studie een aparte voorlichting en kunnen ze met al hun vragen terecht bij de studenten en docenten. Hier op Tio is het veel persoonlijker.

Volg Maurits op LinkedIn.