U bevindt zich hier

 
Persoonlijk gesprek

Informatiegesprek

Kun je niet naar de open dag van jouw vestiging of heb je net een open dag gemist? Of wil je na het lezen van de informatie op onze site extra informatie? Geen probleem! In een persoonlijk/financieel gesprek krijg je één op één antwoord op je vragen.

Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek wordt gekeken of er een klik is tussen jou als toekomstig student en Tio. Waarom wil je bij Tio studeren en waarom deze specifieke studierichting? En wat kan Tio jou bieden? Daarom worden er ook zaken besproken als functiebeperkingen, toelatingseisen en eventuele vrijstellingen.


Sluit je vooropleiding onvoldoende aan op de studie die je wilt gaan volgen? Dan wordt er een intakegesprek en assessment met je gepland. Op basis van het gesprek en de assessment bestaat er een kans dat je toch tot de opleiding wordt toegelaten.


Aanmelden voor een persoonlijk gesprek


Financieel gesprek

Je kunt ook een financieel oriënterend gesprek met een financieel adviseur van Tio aanvragen. In zo'n gesprek kan op vrijblijvende basis jouw financiële situatie worden geïnventariseerd. De verstrekte informatie gedurende het financiële gesprek is zorgvuldig samengesteld om zo goed mogelijk een financiële schets te kunnen realiseren. Zo kan er worden gekeken hoe de studie bij Tio gefinancierd kan worden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


De in het gesprek besproken punten hebben een informatief gehalte en vormen geen advies in de zin van financiële haalbaarheid of garantie op verkrijging van financiering.


Gewoon thuis

Voor een goed financieel adviesgesprek met één van Tio’s financieel adviseurs kun je ook gewoon thuis blijven. Een goed advies krijg je waar en wanneer je wilt, live op één van de Tio-vestigingen of via de webcam thuis voor de buis (desktop, laptop, tablet of mobiel).


Aanmelden voor een financieel gesprek