1. Home
  2. Nieuws
  3. Hostess voor OAD Reizen in Portugal

Hostess voor OAD Reizen in Portugal

Hostessstage - Tijdens een vakantie in Portugal werd Robyn Kessels, studente Steward(ess) Receptionist(e) Host(ess), aangetrokken door het hostessvak. Een jaar later besloot ze dan ook te solliciteren naar een stageplaats als hostess voor touroperator Oad Reizen, en met succes. “Na deze stage weet ik het zeker: ik wil verder in dit vak!”

Als hostess in de Portugese Algarve zorgt Robyn ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is voor de gasten van Oad Reizen. De gasten van Oad bestaan uit gezinnen, ouderen en jongeren. Juist die diversiteit in de doelgroepen spreekt Robyn erg aan.

DUIZENDPOOT

Robyn: “Na aankomst op de luchthaven breng ik de gasten veilig naar hun hotel. Vervolgens geef ik informatiebijeenkomsten om de gasten te informeren over de plaats, het gebied en bijvoorbeeld zaken als veilig pinnen en openbaar vervoer. Ook verkoop ik tijdens die bijeenkomsten excursies. Daarnaast ben ik 24/7 telefonisch bereikbaar voor vragen, klachten en problemen. Aan het einde van de vakantie breng ik de gasten weer naar de luchthaven en help daar met check-in informatie.”

GOEDE VOORBEREIDING

“Een aantal vakken uit de Tio-opleiding komen goed van pas tijdens mijn stage; zoals Engels en Hostesspraktijk. Ik heb ontzettend veel geleerd van mijn stage, mede doordat ik als volledige werknemer word behandeld door het bedrijf en mijn collega’s.”

Volg Robyn op LinkedIn.