1. Home
  2. Nieuws
  3. Management trainee bij Hilton Los Angeles

Management trainee bij Hilton Los Angeles

Oud-studente Annerieke Oudshoorn (Hotel- en Eventmanagement) werkt als management trainee in het Hilton in Los Angeles. “Dit is de kans van mijn leven.”

Annerieke heeft het erg naar haar zin in Los Angeles: “Werken in Amerika, de American Dream beleven en dan ook nog eens bij een internationale hotelketen die veel doorgroeimogelijkheden biedt. Het leukste aan een management traineeship is dat je wordt opgeleid om als manager aan de slag te kunnen in ieder hotel. Daardoor krijg ik een kijkje op alle afdelingen die vallen onder de Rooms Division: Housekeeping, Front Office en Guest Relations.”

Carrière maken in Los Angeles

“Omdat iedereen hier zijn eigen weg gaat en zijn eigen dromen volgt is niets te gek in LA. Op straat kijk je je ogen uit. De drive om veel te werken en veel geld te verdienen is hier heel groot. Veel inwoners zijn hier in hun eentje naar toe gekomen van waar ook ter wereld om carrière te maken en hun dromen na te jagen. Inspirerend!“

Snel je diploma

“Bij Tio heb ik ongelooflijk veel geleerd en zat ik helemaal op mijn plek. De docenten komen rechtstreeks uit de praktijk waardoor je een perfect en up-to-date beeld krijgt van de hospitality wereld. Ook ideaal dat ik de opleiding in drie jaar kon halen. Ik ben nu 23 en heb toch al 2,5 jaar werkervaring. En dat komt in deze tijd goed uit, want ervaring telt erg zwaar mee tijdens sollicitatieprocedures.”

Volg Annerieke op LinkedIn.