1. Home
  2. Nieuws
  3. Eventmanagementstage bij LEGO

Stage bij LEGO

“LEGO is een ontzettend leuk merk”, vertelt Vera Keulen, studente Hotel- en Eventmanagement, stralend. “Het is een van de wereldleiders op het gebied van speelgoedproductie en er heerst een prettige werksfeer!” Vera werkt vanuit het kantoor in Nederland onder meer aan giga-event LEGO World in de Jaarbeurs.

Internationaal contact

“LEGO World is het grootste LEGO-spektakel ter wereld”, vertelt Vera. “Ik houd me bezig met het eventmanagement, bedenk activiteiten en decoratie en bespreek dit met externe leveranciers en bedrijven. Ik ontwerp de e-tickets en goodie bag en laat die ontwikkelen. Daarnaast werk mee aan de conceptontwikkeling en het operationeel management van andere evenementen. Zo leidde ik de LEGO-stand tijdens de Volvo Ocean Race in Den Haag. Ik heb veel internationaal contact met andere afdelingen.”

Ontspannen en professioneel

Vera voelt zich thuis bij LEGO. “Ik verveel me geen moment. De werkzaamheden zijn leuk en uitdagend. Ik werk mee aan conceptontwikkeling ter voorbereiding van evenementen. Maar ik werk ook mee aan de realisatie van evenementen. Op kantoor heerst een ontspannen, sociale, maar tegelijk zeer professionele sfeer.”

Intensieve lessen

De kleinschaligheid en het persoonlijke karakter waren voor Vera reden om voor Tio te kiezen. “En door de intensieve lessen leer ik veel meer op een sneller tempo”, vult ze aan. “Ik wil graag snel aan het werk kunnen gaan.” De intensieve lessen werpen zijn vruchten af: “De lessen eventmanagement en interculturele communicatie komen goed van pas tijdens haar stage, vertelt ze.

Volg Vera op LinkedIn

Lees meer over: eventmanagement, stage