1. Home
  2. Nieuws
  3. Marketingstage bij J.U.I.C.E. Promotions

Marketingstage bij J.U.I.C.E. Promotions

Ghislaine Versteegt, studente Hotel- en Eventmanagement, loopt een projectmanagement stage bij J.U.I.C.E. Promotions. “Ik ben door mijn stage zelfstandiger geworden. Ik heb veel over gespreksvoering geleerd en ik heb meer mensenkennis.”

Ghislaine: “J.U.I.C.E. Promotions is een creatief pragmatisch promotiebureau die buiten de grenzen van haar eigen discipline denkt. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers ontwikkelen we innovatieve meetbare campagnes. Een merkervaring neerzetten die de doelgroep bij blijft is wat we het allerliefste doen!” Ghislaine houdt zich met veel verschillende taken bezig. “Ik heb telefonisch contact met bijvoorbeeld promotiemedewerkers, maar ook met winkels over hun verkoopresultaten. Verder check ik locatieplanningen en werk deze bij en zorg ik ervoor dat de kleding voor de promotieteams klaar ligt.”

Evenementen organiseren

De stage bevalt Ghislaine goed. Ghislaine: “In de paar weken dat ik hier nu stage loop heb ik al veel geleerd en ben ik zelfstandiger geworden. Telefonisch contact onderhouden met veel verschillende mensen gaat me nu goed af en ik heb meer mensenkennis. Ook merk ik door mijn stage dat het leuk is om in een projectteam te werken. In de toekomst wil ik graag de evenementenbranche in. Het organiseren van evenementen is hetgene wat ik het liefste wil doen! Maar mijn eerste doel is om mijn studie in drie jaar af te ronden.”

Volg Ghislaine op LinkedIn.