1. Home
  2. Nieuws
  3. “Bezoekers open dag zijn positief verrast”

“Bezoekers open dag zijn positief verrast”

Mbo-student Benjamin over de open avond van Tio

Was hij vorig jaar nog als bezoeker op een open dag van Hogeschool Tio, nu staat hij er als Tio-student. Benjamin Waeghe, eerstejaarsstudent Commercieel Business Management: “Ik ben er trots op dat ik hier nu als student andere bezoekers mag verwelkomen!”

Tio-student Benjamin Waeghe op de open dag

Kleinschalig en persoonlijk

Benjamin staat samen met enkele andere studenten bij de entree. Enthousiast vertelt hij: “Hier mag ik de bezoekers verwelkomen. Het is gezellig en je ziet veel nieuwe gezichten.” De sfeer is goed. “Het is druk,” vertelt Benjamin. “De meeste bezoekers zijn blij verrast als ze binnenkomen. Tio is een particuliere school, die persoonlijk onderwijs biedt. Het is kleinschalig, zeker in vergelijking met andere hogescholen. Dat is nieuw voor veel mensen.”

“Trots om hier als student te staan”

Benjamin heeft zijn eerste jaar Commercieel Business Management er bijna op zitten. Vorig jaar, toen hij zelf een opleiding zocht, bezocht hij de open dag van Tio ook. “Natuurlijk vond ik het toen erg leuk, het was een geslaagde open dag. Anders zou ik hier nu niet staan”, vertelt hij. “Ik ben trots om hier nu als student te staan en andere bezoekers te mogen verwelkomen. Ik hoop dat ze hebben genoten van de avond!”

Kom net zoals Benjamin ook naar de open dag