1. Home
  2. Nieuws
  3. Organiseren van het JCI Wereldcongres

Tio-studenten helpen JCI Wereldcongres organiseren

In november komen 300 leden van de internationale netwerkorganisatie Junior Chamber International (JCI) in Utrecht bijeen. Voor deze dag, die onderdeel uitmaakt van een meerdaags evenement, wordt een speciaal dagprogramma samengesteld. Om er een groot succes van te maken in Utrecht, is de hulp ingeschakeld van vier Tio-studenten.

Wereldcongres in Nederland

JCI is een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijk willen ontwikkelen. Het is een internationale organisatie met circa 170.000 leden in ongeveer 116 landen. Eens per jaar organiseert JCI een Wereldcongres waarbij alle leden uit de hele wereld bijeenkomen. Dit jaar vindt het Wereldcongres plaats van 6 t/m 10 november in Nederland.

Onvergetelijke dag in Utrecht

Er zullen 300 internationale leden naar Utrecht afreizen om daar een onvergetelijke dag te hebben. Om deze dag in goede banen te leiden heeft JCI hulp gezocht van vier fantastische Tio-studenten. Zij helpen met het maken van het draaiboek waarin het dagprogramma is uitgewerkt. Een goed draaiboek is namelijk onmisbaar bij een dergelijk evenement.

Aan de slag!

Tio-studenten Anick van den Berg, Nadine Heijman, Bart Lissenburg en Romy van Hiel werken samen met JCI-leden Judith Anjema en Irma Verhoosel aan het draaiboek.

Taakverdeling

Romy is verantwoordelijk voor de algemene draaiboekonderdelen zoals aankomsttijden van deelnemers, lunchlocaties etc. Ook zal zij zorg dragen dat alle draaiboekonderdelen onderling goed aansluiten.

Bart is verantwoordelijk voor de invulling van het draaiboek voor de activiteit ‘rondleiding door centrum van Utrecht verzorgd door daklozen’. Ook heeft hij een goed contactpersoon bij Douwe Egberts, die kan bijdragen aan het organiseren van de activiteit aldaar.

Anick en Nadine zijn verantwoordelijk voor de draaiboekonderdelen van de activiteiten ‘Domtoren beklimmen’, ‘Dom-under rondleiding’ en ‘bezoek aan de grootste fietsenstalling van de wereld’.

Lees meer over: eventmanagement, netwerken, project