1. Home
  2. Nieuws
  3. “Bezoekers horen graag persoonlijke ervaringen van studenten”

“Bezoekers horen graag persoonlijke ervaringen van studenten”

Studente Linda Borm over de open dag van Hogeschool Tio

Ze bezocht zelf maar liefst drie keer een open dag van Tio. Inmiddels staat ze als Tio-studente trots en met veel plezier zelf op de open dag om bezoekers te informeren. Tio-studente Linda Borm: “Ik vind het leuk dat ik bezoekers kan helpen met mijn persoonlijke ervaringen.”

Altijd eerlijk

Studente Stewardess Receptioniste Hostess Linda BormLinda volgt de fasttrackopleiding Steward(ess) Receptionist(e) Host(ess) (SRH) aan Tio. Zoals het hoort bij een echte SRH-studente, staat ze de bezoekers vriendelijk en vakkundig te woord. “Ik krijg veel vragen van bezoekers. Over de opleiding, maar ook over bijvoorbeeld het fasttracktraject. Ik geef altijd mijn eerlijke mening, dat waarderen bezoekers. Ze willen graag ervaringen van studenten horen, zeker als ze nog twijfelen.”

Vragen beantwoorden en ervaringen delen

Linda vindt het leuk om mensen te kunnen helpen bij het maken van hun studiekeuze. “Ja, ik vind het leuk om hier te zijn,” vertelt ze. “Ik help mensen die nog zoekende zijn graag. Ik beantwoord vragen en deel mijn verhaal en persoonlijke ervaringen met ze. Als ik ze dan kan helpen met hun studiekeuze is dat fijn. Vaak helpt het al als ik mijn ervaringen met ze deel.”

Goede lessen en goede docenten

“Ik ben zelf ook op een open dag van Tio geweest. Drie keer zelfs!” vertelt Linda lachend. “Ik wilde mijn omgeving graag overtuigen van deze opleiding. Ik wilde heel graag Steward(ess) Receptionist(e) Host(ess) op Tio studeren, vooral omdat je hier versneld kunt studeren. Ik ben geen ‘schoolpersoon’. Inmiddels studeer ik hier alweer bijna een jaar en het bevalt me goed, zowel de goede lessen als de goede docenten!”

Bezoek ook een open dag

Volg Linda op LinkedIn.

Lees meer over: events, open dag, steward(ess)