1. Home
  2. Nieuws
  3. Tio-docent wint prijs voor beste event

Tio-docent wint prijs voor beste event

Gebert Janssen, docent Eventmanagement en Eventmarketing bij Tio, heeft de Crystal Award voor ‘beste incentive reis’ in de wacht gesleept. De Crystal Award is de wereldwijd de belangrijkste vakprijs in eventmanagement.

Eerste Nederlander

Het is de eerste keer in de geschiedenis van deze award, opgericht door de wereldwijde brancheorganisatie voor eventmanagement, dat de prijs aan een Nederlander wordt toegekend. Janssen: “Ik organiseerde een vijfdaagse reis naar Zuid-Afrika, van basic tot luxe. We hebben een school gesponsord, een weeshuis helpen opknappen, we steunden natuurbeheer, dus je laat als het ware je ‘footprint’ achter. Het was, zoals een van de deelnemers zei, een ‘achtbaan vol emoties’.”

Docent en ondernemer

Docent Gebert Janssen geeft al sinds 2006 met veel plezier les bij Tio. Hij geeft onder andere de vakken Event Management, MICE, Conference Management en Veiligheid & Logistiek tijdens evenementen.
Als oprichter en directeur van de Party- & Eventarchitect is Janssen al 23 jaar zeer actief in de evenementenbranche. Zijn bedrijf heeft vestigingen in Duitsland, Nederland, België, Tsjechië, Suriname en Polen. Het bureau creëert en verzorgt eventmarketing, live communicatie, zakelijke events en incentives voor uiteenlopende branches.
Gebert: “Het leukste aan lesgeven is het contact met die generatie. Daar word je zelf ook rijker van. Het is bovendien leuk om kennis die je hebt over te dragen."

Bekijk ook de video met Gebert


Beleving creëren

De eventmarkt is steeds meer aan het veranderen. Janssen: “Als eventmanager zit je steeds meer op de stoel van een reclame- en communicatie adviseur, met het evenement als tool. Het vak Eventmarketing sluit daar goed bij aan. Als je voor een klant een beleving kunt creëren die precies bij ze past, dan worden ze daar enthousiast van.”

Blijf vernieuwen

“Het leukste aan de evenementenbranche vind ik dat het altijd in ontwikkeling is. Het is een uitdaging om iedere keer weer een geweldig evenement neer te zetten.” Wil je zelf graag aan de slag binnen de evenementenwereld? Gebert Janssen heeft een gouden tip: “Het belangrijkste is dat je passie hebt voor je werk. You never lose when passion wins.”

Volg Gebert op LinkedIn.

Lees meer over: docent, events