1. Home
  2. Nieuws
  3. Sales intercedent Tempo team

Sales intercedent bij Tempo team

Nog geen week na haar afstuderen begon Maaike Altenburg aan haar traineeship bij Tempo Team, één van de marktleiders in de uitzendbranche. Eind dit jaar verruilt ze haar baan als Sales Intercedent voor die van stagecoördinator recruitment. Maaike: “Ik krijg hier de vrijheid om ondernemend te zijn.”

Maaike: “Het TOP, Talent Ontwikkelingsprogramma, duurt 2,5 jaar. In deze periode werk je op verschillende plekken in de organisatie en volg je trainingen en cursussen. Deze zijn heel verschillend, van het leren omgaan met agressie tot zelfreflectie en leiderschap.”

Nieuwe uitdaging

Maaike werkt op dit moment nog als Sales Intercedent, maar wordt binnenkort stagecoördinator bij de afdeling Recruitment. Maaike: “In mijn nieuwe functie ben ik verantwoordelijk voor het stagebeleid, de werving van stagiairs en Campus Recruitment. Tempo Team heeft jaarlijks zo’n 300 stageplekken beschikbaar door het hele land, als Intercedent, maar ook op de marketingafdeling van het bedrijf bijvoorbeeld. Ik doe de eerste selectie, ben verantwoordelijk voor de gehele werving van stagiairs, organiseer de stagedagen en onderhoud contacten met hogescholen. Naast het stagegedeelte zal ik ook verantwoordelijk zijn voor Campus Recruitment binnen Tempo-Team. Super dat ik hier zo ingerold ben.”

Vrijheid om te ondernemen

Voordat Maaike bij Tempo Team begon, hoorde ze goede verhalen over het bedrijf. Maaike: “De vrijheid die ik hier krijg om te ondernemen past bij mij. Ik word gestimuleerd om creatief zaken op te stellen en goede ideeën aan te dragen. De samenwerking met mijn collega’s is heel leuk, er heerst een informele sfeer.”

Passie en commercie

Wie bij Tempo Team wil werken, moet volgens Maaike ondernemend en commercieel zijn. Maaike: “Daarnaast moet je affiniteit hebben met HR en de passie hebben om allerlei verschillende soorten mensen aan een baan te helpen. Je moet zelf kansen zien en dit ook laten zien. Hoe meer je dit doet, hoe leuker het wordt. Ik heb een erg leuke baan. Ik heb contact met veel verschillende mensen en bedrijven, krijg veel vrijheid en mag elke dag mensen blij maken, zowel bedrijven als werkzoekenden. Dit is een baan met veel afwisseling: je weet nooit wat een dag brengt.”

Lees meer over: alumni, traineeship