1. Home
  2. Nieuws
  3. Tio-stagiair eventmanager tijdens Sneekweek

Tio-stagiair eventmanager tijdens Sneekweek

Als stagiair bij de Koninklijke Watersportvereniging Sneek hebben jullie Nanne misschien al zien lopen op het starteiland tijdens de kleine Sneekweek of zien feesten tijdens het pinksterevenement. In alle facetten draait hij mee met het wedstrijdcomité om inzicht te krijgen in de Koninklijke Watersportvereniging Sneek. Door de week staat hij Gerlof en Natasja bij in de sectie sponsoring.

Vanuit zijn werkruimte bij Mixl aan het Martiniplein of op locatie houdt Nanne zich bezig met de planningen, de inrichting en andere zaken met betrekking tot het sponsorpaviljoen dat tijdens de Sneekweek op het eiland staat. Ook vervult Nanne een functie binnen de organisatie van de officiële opening van de komende Sneekweek. Verder regelt hij praktische zaken als bijvoorbeeld ontwerp en druk van de nieuwe visitekaartjes voor het bestuur.

Dit alles doet hij als stagiair voor zijn opleiding Hotel- en Eventmanagement die hij volgt aan Hogeschool Tio in Utrecht. Onze stagiair is bekend met de sfeerzijde van de Sneekweek, minder met het wedstrijddeel. Maar wat niet is, kan nog komen. De afgelopen weken heeft hij daar volop in meegedraaid.

Naast de Sneekweek zet Nanne zich ook in bij de Schuttevaer race en de komende zeil WK’s 2.4 MR en Yngling.

Bron: KWS Journaal

Lees meer over: eventmanagement, manager, stage