1. Home
  2. Nieuws
  3. Events organiseren in Dubai

Events organiseren in Dubai tijdens je stage

Student Hotel- en Eventmanagement Stefan Vermeer loopt deze zomer stage bij het snelgroeiende evenementenbureau Envie Events in Dubai. Stefan: “Ik ben heel blij met deze kans, het is een mooie stap om mijn carrière mee te beginnen!”

Envie Events is een evenementenbureau in het middenwesten van Dubai”, vertelt Stefan. “We organiseren hier de grootste EDM (electronic dance music) events. Het bedrijf is groeiende en we krijgen steeds meer projecten; met een klein team werken we heel hard om alle evenementen te organiseren. De oprichters van het bedrijf zijn Belgen; de meerderheid van het team is Belg of Nederlander.”

Dynamische werkomgeving

Stefan heeft meerdere taken binnen het bedrijf. “Ik houd me voornamelijk bezig met de productiekant van de evenementen, zoals het regelen van tenten, het opzetten van een vloerplan van brandblussers en het uitsturen van tickets naar de partners. Daarnaast doe ik af en toe ook wat marketing of beantwoord ik vragen op social media. Geen dag is hetzelfde!”

“Ik heb het erg naar mijn zin”, gaat Stefan verder. “Het is een heel leuk team om mee samen te werken. Iedereen kan het goed met elkaar vinden en ook na werktijd is het gezellig. Ik vind het erg leuk dat het werk zo gevarieerd is. Het moment dat het evenement bezig is en je ziet wat je neergezet hebt, vind ik het mooist.”

Keuze voor eventstage

Stefan studeert Hotel- en Eventmanagement en begint na de zomer aan zijn tweede jaar. “Toen ik voor deze opleiding koos, leek het me leuk om hoteleigenaar te worden”, legt hij uit. “Maar inmiddels ben ik erachter dat de eventkant me meer aanspreekt, vandaar dat ik voor deze stage heb gekozen. Ik heb hier al een hele hoop geleerd; dingen die ik mijn leven lang zal meedragen.”

Vliegende start

“Dubai is een eind van huis, maar het is een mooie stad om in te wonen”, zegt Stefan tot slot. “De gebruiken zijn wel wat anders hier, dat was even wennen. Maar de stage bevalt heel goed.

Ik denk dat ik heel erg blij mag zijn met deze kans, en dat het een mooie stap is om mijn carrière mee te beginnen!”

Volg Stefan op LinkedIn

We hebben Stefan gevraagd hoe hij zijn hogeschool en opleiding beoordeelt:
  • Hoe beoordeel je je opleiding? Goed
  • Hoe beoordeel je Tio? Uitstekend