1. Home
  2. Nieuws
  3. Wereldkampioen eventmanagement geeft les op Tio

Wereldkampioen eventmanagement geeft les op Tio Hengelo

Eventmanagementdocent Gebert Janssen heeft veel prijzen in de wacht gesleept tijdens de prestigieuze Eventex Awards. “Deze internationale prijs wordt gezien als een wereldkampioenschap en wordt uitgereikt aan de top van de evenementenbureaus wereldwijd, die uitblinken in het ontwerpen van de meest unieke, memorabele evenementen”, aldus EventEx.

Met zijn bedrijf De Eventarchitect group won de Tio-docent goud op het onderdeel beste incentive event worldwide, zilver voor het beste corporate event worldwide en brons voor beste employee engagement worldwide. Aan de Eventex Awards doen zo’n 330 bedrijven mee uit meer dan 42 landen en de inzendingen worden beoordeeld door een internationale jury. Janssen: “Wij zijn ontzettend trots op deze prijzen. Het is een bekroning op ons werk de afgelopen jaren en het motiveert ons om ook de komende jaren de mooiste projecten te organiseren.”

Les van de beste eventmanager ter wereld

Eventmanagementstudenten van Tio mogen in hun handjes knijpen: zij krijgen les van de beste eventmanager ter wereld. Janssen: “Ik heb inmiddels erg veel praktijkervaring opgedaan die ik goed kan meegeven aan de studenten.” Vestigingsmanager Maurice Krabbenborg van Tio Hengelo is trots: “Wat een resultaat, er staat hier gewoon een wereldkampioen events voor de klas!”

Ook Crystal Award voor Gebert