1. Home
  2. Nieuws
  3. Tio juicht Nederland naar zege

Tio juicht Nederland naar zege

De leeuw is los! Op vrijdag 16 november speelde het Nederlands elftal een legendarische wedstrijd tegen wereldkampioen Frankrijk in De Kuip. Tio was aanwezig met (internationale) studenten, zakenrelaties, decanen en medewerkers, en samen hebben we Oranje naar een overwinning gejuicht!

Bekijk de foto's

Friet en een muts

De avond begon met een frietje bij de Rotterdamse McDonalds, waar alle gasten werden verblijd met een oranje Tio-muts. Daarna gingen we richting stadion, waar we vanaf de tweede ring de mooie wedstrijd hebben mogen aanschouwen.

Spandoek

Heeft u het Tio-spandoek ook gespot? Tijdens de wedstrijd hield het Tio-vak de ‘attention – de leeuw is los’-spandoek boven het hoofd, dat zelfs door de NOS en RTL werd benoemd.

Het was een geslaagde avond, met een klinkende 2-0 overwinning op de wereldkampioen! Een van de gasten: “Tio heeft het zich van haar beste kant laten zien door het Nederlandse elftal te steunen met een zeer enthousiaste jonge supportersgroep van 200 man en uniform gewapend met oranje Tio-hoofddeksel. Grandioos.”

+45
Lees meer over: eventmanagement, excellent, winnaar