1. Home
  2. Over Tio
  3. Accreditatie voor EMS

Accreditatie voor EMS

Panel: “Op e-commerce gerichte profiel is belangwekkend”

De accreditatie van de nieuwe Tio-opleiding E-commerce Marketing Sales is een feit. De Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) is zeer te spreken over deze nieuwe hbo-opleiding met een sterke focus op e-commerce.

In het rapport schrijft het visitatiepanel van de NVAO het op e-commerce gerichte profiel van de opleiding E-commerce Marketing Sales belangwekkend te vinden. “Dit sluit aan bij de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van marketing en sales.” Ook merkt het panel op dat de opleiding een hechte relatie heeft opgebouwd met het werkveld door middel van een krachtige werkveldadviescommissie en een stevige band met de branchevereniging van webwinkels in Nederland. Het kleinschalige en intensieve onderwijs van Tio en het degelijke kwaliteitssysteem spreekt het erg panel aan. “Daarnaast is het aandeel beroepspraktijk in het curriculum ruim voldoende, is de praktijkkennis van docenten gewaarborgd en waardevol en krijgen studenten veel mogelijkheden om internationaal ervaring op te doen.”

Is CEO iets voor jou?

Je hebt veel gevoel voor e-commerce en denkt ‘out of the box’. Je stelt marketingplannen op en ontwikkelt reclamecampagnes. Je bedenkt de beste communicatieboodschap, hebt een visie op de toekomst en een uitstekend gevoel voor commercie. Jouw kennis van marktonderzoek maakt het verschil. En je weet als geen ander wat ervoor nodig is om een merk neer te zetten.

Deze hbo-opleiding leidt in drie of vier jaar op voor de internationaal erkende titel Bachelor of Business Administration (BBA). De opleiding E-commerce Marketing Sales is gebaseerd op het beroepscompetentieprofiel Commerciële Economie.