U bevindt zich hier

  • home
  • E-commerce Marketing Sales
 
E-commerce marketing sales (hbo)

E-commerce marketing sales (hbo)

E-commerce Marketing Sales is de eerste Commeriële Economie opleiding in Nederland met een sterke nadruk op e-commerce. De samenwerking met brancheorganisatie Thuiswinkel.org zorgt voor een groot netwerk aan e-commercerelaties. de opleiding scoort het eerste jaar meteen de hoogste cijfers in de Nationale Studenten Enquête.
Een sterk merk kan niet zonder sterke campagnes. Opgezet door een team dat precies weet wat de consument wil en daar slim op inspeelt. Draag jij bij aan de nieuwste campagnes van Coolblue of Rituals?

CROHO-nummer: 30119

Marketingcarrière iets voor jou?

Heb jij gevoel voor e-commerce en denk je ‘out of the box’? Benut je talenten en kies voor de hbo-opleiding E-commerce Marketing Sales. Je stelt marketingplannen op, ontwikkelt communicatiecampagnes en sluit de beste deals. Jouw duidelijke visie op de toekomst en kennis van marktonderzoek maken het verschil. Als geen ander weet je wat ervoor nodig is om een brand neer te zetten.


Tio-studenten commerciële economie aan het werk bij Bol.com.

Waarom EMS kiezen?

Commerciële Economie in 3 of 4 jaar

Deze hbo-opleiding E-commerce Marketing Sales is door de NVAO geaccrediteerd en leidt in drie jaar of vier jaar op voor de internationaal erkende titel Bachelor of Business Administration (BBA). De hbo-opleiding E-commerce Marketing Sales is gebaseerd op het beroepscompetentieprofiel Commerciële Economie en is erkend door Thuiswinkel.org.

Snel studeren

E-commerce Marketing Sales in 2 minuten

De opleiding E-commerce Marketing Sales, wat ga je doen en wat kun je ermee? Tijdens het project digital student company start je bijvoorbeeld je eigen (online) onderneming. En in de e-commerce week neem je de digital marketing van een bedrijf onder de loep.


Bekijk het studieprogramma

Vakkenpakket: welke vakken volg je

e-Academy certificaat

Hogeschool Tio gecertificeerd bij E-Academy voor E-commerce Marketing Sales opleidingTijdens het Shopping Today evenement in Utrecht heeft Tio het e-Academy certificaat in ontvangst genomen. Hogeschool Tio is daarmee één van de eerst gecertificeerde hogescholen in Nederland op het gebied van E-commerce.

E-Academy voorziet samen met onderwijsinstellingen in studenten die de arbeidsmarkt met actuele e-commerce kennis en relevante skills betreden. Tio’s opleiding E-commerce Marketing Sales voldoet daar volledig aan en mocht daarom het eerste Thuiswinkel.org certificaat in ontvangst nemen.

Tio ontvangt e-Academy certificaat

Aan de slag

Deze marketingopleiding bestaat voor bijna 60% uit praktijk. Je leert alles over e-commerce en merkbeleving en gaat er zelf mee aan de slag tijdens o.a. het project digital student company. Maak een virtuele tour door het e-commercelokaal.Beste commerciële Economie opleiding

Tio's nieuwste hbo-opleiding E-commerce Markering Sales gooit meteen hoge ogen in de Keuzegids. De opleiding is voor het eerst beoordeeld en is met 86 punten direct benoemd tot de beste hbo-opleiding Commerciële Economie.

Beste Commerciële Economie opleiding


OPEN DAG: IMKE NODIGT JE UIT


Op de open dag kun je op de vestigingen van Tio terecht met al je vragen, onze studenten en docenten staan voor je klaar om je maximaal te informeren. 
Ontdek jij de wereld van Hogeschool Tio?

Wanneer starten met de opleiding?

Je kunt op twee momenten in het jaar bij Tio starten: in januari (maandag 4 januari 2016) of in september (maandag 29 augustus 2016).

Meer over starten en toelating

E-commerce branche

Online business is booming: 93% van de Nederlanders koopt online, samen goed voor 16 miljard euro aan online aankopen. Door het stijgende aantal online verkopen, stijgt ook de behoefte aan mensen met verstand van e-commerce. Na je opleiding weet je hoe je online en offline verkopen een flinke boost kunt geven, zowel in het MKB als voor een multinational. Ga bijvoorbeeld aan de slag als accountmanager, internetmarketeer, communicatieadviseur of salesmanager. Of start je liever je eigen online onderneming?

Eerste e-commerce opleiding op hbo

Duizenden nieuwe banen in e-commerce

Winkelen via internet is booming business. Daardoor ontstaat een groot tekort aan goede mensen met een gedegen e-commerce-opleiding. Hogeschool Tio gaat daarom samen met thuiswinkelorganisatie Thuiswinkel.org de hbo-opleiding 'E-commerce Marketing Sales’ vormgeven.

"Het is van groot belang dat hierin wordt geïnvesteerd", zegt Ed Nijpels, voorzitter van de brancheorganisatie. "We hebben dringend behoefte aan toptalent." Het zou gaan om zeker 10.000 banen.

Duizenden banen in e-commerce

Gezocht: marketingtalent

Tio-student Marketing loopt stage bij Joop van den Ende Theaterproducties

Studente Sophie van Genugten loopt stage bij Joop van den Ende Theaterproducties op de afdeling Marketing & PR voor de musical Aspects of Love. “Elke dag is anders, het is ontzettend gaaf om een kijkje achter de schermen te nemen bij een productie.”

Marketing bij Joop van den EndeE-commerce: de toekomst

Jij en je toekomst


Bezoekers van deze pagina bezochten ook:

E-commerce Marketing Sales in 3 of 4 jaar

Studieprogramma E-commerce Marketing Sales

Open dagen

Studiegidsaanvraag


Menu items:

Waarom voor E-commerce Marketing Sales kiezen

Hbo in 3 of 4 jaar

Studieprogramma

Toelating

Opleidingslocaties

Opleidingskosten en studiefinanciering

Na de studie