1. Home
  2. Over Tio
  3. Hotel- en Eventmanagement beste hotelopleiding

Hotel- en Eventmanagement beste hotelopleiding

De opleiding Hotel- en Eventmanagement van Tio is de beste hotelopleiding van Nederland. De Keuzegids Hoger Onderwijs 2014 geeft de opleiding op de vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo en Utrecht bovendien het predicaat ‘topopleiding’ mee. Hiermee behaalt Tio landelijk de derde plaats op de ranglijst van middelgrote scholen. Dit meldt ook Nu.nl.


Uiteraard is Tio erg trots op dit mooie resultaat. Hieronder de scores uit de Keuzegids Hoger Onderwijs 2014 voor wat betreft de opleiding Hotel- en Eventmanagement.


Hotel- en Eventmanagement

Tio Hengelo met 100 punten op plek 1.

Tio Amsterdam met 94 punten op plek 2.

Tio Utrecht met 90 punten op plek 3.

Tio Eindhoven scoort met 82 punten bovengemiddeld goed.

Tio Rotterdam scoort met 74 punten goed.


Tio in de top 3 van middelgrote hogescholen

Landelijk hoort Tio nu ook bij de beste van Nederland. In de ranking middelgrote hogescholen staat Tio op plek 3 van Nederland. Met 78 punten net een half puntje achter Christelijke Hogeschool Ede (78,5 punten) en achter de Gereformeerde Hogeschool Zwolle (82,5 punten).


Ook de opleiding Internationaal Toeristisch Management van Hogeschool Tio heeft landelijk de hoogste scores en krijgt het predicaat topopleiding.


Bron: Keuzegids Hoger Onderwijs 2014, www.keuzegids.nlhttp://www.keuzegids.org/img/kwaliteitszegel/hbovt14_topopleiding_highres.png