1. Home
  2. Over Tio
  3. Mederwerker van de maand én beste stagiair ooit

Mederwerker van de maand én beste stagiair ooit

Hogere Hotelschool - Duncan Paters, student Hotel- en Eventmanagement in Eindhoven, is uitgeroepen tot medewerker van de maand juni én tot beste stagiair ooit. Als beloning mag Duncan een weekendje weg naar een Bilderberg hotel voor twee personen waar hij tevens zal genieten van een 3-gangen diner.


Duncan loopt stage bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek, in de functie van Duty Manager. Door de General Manager, dhr. Gunnar Souren, wordt hij geprezen als beste stagiair ooit. Een titel waar hij dan ook zeer trots op is. Ook zijn scherp oog voor kwaliteit spreekt de GM aan: “Duncan pakt graag uitdagingen aan en probeert problemen te voorkomen, hierdoor zorgt hij ervoor dat het een gegarandeerd succes wordt”.


Sinds december 2009 is Duncan werkzaam binnen de hospitality branche. Zijn enthousiasme heeft ertoe geleid hij in 2011 begon aan de éénjarige mbo4-opleiding Hotelmanagement van Hogeschool Tio. Na het behalen van zijn Middelbare Hotelschool diploma is hij ingestroomd in het tweede jaar van de hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement.