1. Home
  2. Over Tio
  3. Tio ontvangt e-Academy certificaat

Tio ontvangt e-Academy certificaat

Tijdens het Shopping Today evenement in Utrecht heeft Tio-docent Rein Suijker vol trots namens Hogeschool Tio het e-Academy certificaat in ontvangst genomen. Hogeschool Tio is daarmee één van de eerst gecertificeerde hogescholen in Nederland op het gebied van E-commerce.

E-Academy voorziet samen met onderwijsinstellingen in studenten die de arbeidsmarkt met actuele e-commerce kennis en relevante skills betreden. Tio’s opleiding E-commerce Marketing Sales voldoet daar volledig aan en mocht daarom het eerste Thuiswinkel.org certificaat in ontvangst nemen.


Het certificaat werd uitgereikt door Thuiswinkel.org, die begin dit jaar bekend maakte samen met Hogeschool Tio de eerste stappen te hebben gezet op weg naar een e-Academy. Director Research & Advise bij Thuiswinkel.org én lector E-commerce bij Hogeschool Tio Jorij Abraham mocht niet ontbreken en had als gastspreker een prominente rol op het Shopping Today event. Ook waren alle e-commerce studenten en docenten van Tio aanwezig.


Het Shopping Today congres is dé plek voor je jaarlijkse update over e-commerce. Met ruim 40 sessies en clinics biedt Shopping Today kennis en een inspiratieboost op ieder vakgebied. Innovatieve e-commerce professionals geven tips en bieden je direct toepasbare en succesvolle e-commerce oplossingen.