1. Home
  2. Over Tio
  3. Tio Rotterdam wint Eventgame 2012 in Amsterdam

Tio Rotterdam wint Eventgame 2012 in Amsterdam

Battle of the locations: Tio Amsterdam versus Tio Rotterdam


Eventmanagement - Studenten Jill van den Bos, Lap Chung Chiu, Michelle Jongenburger, Saskia Kool, Jaap Middeldorp, Franca Nieuwenhuis, Britt Planken, Marieke de Ruijter, Samantha Strubbe en Jordi Waar van Tio Rotterdam winnen de Eventgame 2012 in Amsterdam. Gefeliciteerd!

Maar liefst 170 studenten Hotel- en Eventmanagement gingen de strijd met elkaar aan tijdens de Eventgame 2012. De studenten van de Tio-vestiging in Amsterdam hadden er alles voor over om de studenten van de vestiging in Rotterdam te verslaan en het beste concept neer te zetten, en andersom gold dat ook.


In groepen bedachten de studenten innovatieve eventconcepten om automerk KIA als hoofdsponsor van het EK 2012 op de kaart te zetten. Na het brainstormen, opzetten van het concept en presenteren van de idee├źn aan de deskundige jury (bestaande uit o.a. Leon Kruitwagen namens het Genootschap voor Eventmanagers en afgevaardigden van KIA Nederland) kwam de groep van Tio Rotterdam als winnaar uit de bus.


Het winnende concept bestaat uit een customized app waarmee je onder meer je eigen KIA kunt ontwerpen, met aansluitend een Hollands Oranjefeest voor deelnemers. Op het feest wordt bekend gemaakt wie van de deelnemers de door hem of haar ontworpen customized KIA wint.C:\Documents and Settings\m.veldhuis\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.Outlook\W6DQ0429\eventgame 010 (2).jpg

Het winnende team van Tio Rotterdam


C:\Documents and Settings\m.veldhuis\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.Outlook\W6DQ0429\eventgame 005 (2).jpg

Feestvreugde bij het team van Tio Rotterdam