1. Home
  2. Over Tio
  3. Internationale studiereis naar Wimbledon

Internationale studiereis naar Wimbledon

Hotelmanagement – Eventmanagement - Begin maart vertrekken de derdejaars studenten Hotel- en Eventmanagement naar Londen voor een internationale studiereis.


Op het programma onder meer een College Tour met Richard Krajicek en Twan Huys bij Wimbledon, een rondleiding door Silicium Roundabout – Europa’s snelst groeiende tech- en innovatiecluster – en een gastcollege van een musicalproducent.


Wimbledon: College Tour met Richard Krajicek en Twan Huys

Een bezoek aan het beroemde Wimbledon tennis complex en uitleg over de organisatie van dit toernooi. Op een van de courts ontmoeten de studenten één van de Wimbledon kampioenen: Richard Krajicek. In de setting als het programma ‘College tour’ stellen studenten vragen aan hem. De gespreksleider is dezelfde als in het gelijknamige televisieprogramma: Twan Huys.


Silicon Roundabout

Silicon Roundabout wordt gezien als Europa’s snelst groeiende tech- en innovatie cluster. Tijdens deze wandeling krijgen studenten inzicht in de toekomst van Londen. Duidelijk wordt waarom deze buurt een potentiële rivaal van Amerika’s Silicon Valley is en waarom dit gebied van onschatbare waarde is voor de verdere groei van Londen.


Shaftesbury Theatre

In het Shaftesbury Theatre worden de studenten opgewacht door de producer van de musical ‘From here to eternity’. Hij geeft uitleg over het produceren en het in de markt zetten van een musical in een sterk concurrerende markt als Londen. Uiteraard bezoeken de studenten de musical zelf ook.Lees meer over de internationale studiereis